Kampskema
Esbjerg fB
vs
Brøndby IF

Esbjerg - Brøndby: Live Stream Superliga Fodbold

Se Esbjerg – Brøndby med live streaming

Se EsbjergBrøndby med live streaming. Der venter en meget spændende kamp mellem Esbjerg og Brøndby i Superligaen, og hvis du ikke ser fodbold i TV, så kan du live streame kampen mellem Esbjerg og Brøndby direkte med live streaming.

Esbjerg startede foråret ud med et nederlag i Århus efter en skuffende indsats, mens Brøndby var heldige med at få et enkelt point imod FCN.

Der er kun fem kampe tilbage af Superligaens grundspil, og hverken Esbjerg eller Brøndby kan vide sig sikre på en plads i det gode selskab.

Esbjerg kom meget skidt fra start i Superligaen

Esbjerg overvintrede på en overraskende flot fjerdeplads. Oprykkerne kom ellers ret skidt fra start i Superligaen, men kom siden ind i en rigtigt god periode, hvor de dog også var heldige i en del kampe.

De startede Superliga-foråret med en udekamp imod AGF, hvor Esbjerg-holdet skuffede gevaldigt. Målmand Jeppe Højbjerg forærede en kasse væk i starten af kampen, og Esbjerg var aldrig rigtigt tæt på at score i kampen.

Kampen blev slukket i slutningen, da et meget passivt Esbjerg-forsvar lod Tobias Sana drible hele vejen igennem, og nemt sætte bolden i kassen til 2-0, som blev kampens slutresultat.

Brøndby var heldige med at få et point i Farum

Brøndby kom egentlig også ganske skidt fra start. De fik et point på en relativt svær udebane i Farum, men præstationen var ret dårlig.

Særligt defensivt sejlede det for Brøndby, men de blev foræret to straffespark, så de kunne tage 3-3 og et enkelt point med hjem til Brøndby.

Der skal rettes op på det dårlige forsvarsspil, og så skal hele holdet blive bedre til presspillet. Det vides endnu ikke om Hany Mukhtar er klar til at spille, men topscorer Kamil Wilczek sidder stadig ude med karantæne.

Til gengæld virkede det ret godt med Mikael Uhre og Simon Hedlund i angrebet.

Esbjerg vandt overraskende på Brøndby Stadion

Esbjerg og Brøndby har mødt hinanden en enkelt gang i denne sæson. Brøndby var klare favoritter hjemme på Vestegnen, da vestjyderne kom på besøg, men de skuffede.

Det stod 0-0 helt indtil det 85. minut, hvor Yuriy Yakovenko scorede kampens eneste mål. Det skal dog siges, at Brøndby er kommet bedre i gang, mens Esbjerg er blevet dårligere siden da, så Brøndby-holdet er klare favoritter til at vinde denne kamp.

Utroligt nok, så har Brøndby kun vundet syv af de seneste 25 kampe imod Esbjerg i alle turneringer. Esbjerg har dog været nede, og vende i 1. division et par gange, men det er alligevel en bemærkelsesværdig statistik.

Se Esbjerg fB – Brøndby IF med live streaming.

Hvordan ender Esbjerg – Brøndby?

Både Esbjerg og Brøndby var dårlige i den første kamp, men vi forventer at se et dominerende Brøndby-hold, som bør vinde på Blue Water Arena.

Vi tror på 2-1 til Brøndby.

Hold øje med

Adrian Petre, Esbjerg og Simon Hedlund, Brøndby.

Hvornår kan man se Esbjerg – Brøndby live stream?

Esbjerg – Brøndby live streames søndag den 17. februar kl. 18.00.

Du kan se Esbjerg fB vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold