Kampskema
Esbjerg fB
vs
Brøndby IF

Esbjerg - Brøndby: Live Stream Fodbold Online

Se Esbjerg – Brøndby med live streaming

Du kan se kampen mellem Esbjerg og Brøndby direkte med online live streaming. Der venter en interessant og vigtig kamp om bronzemedaljerne i Superligaen, og hvis du ikke skal en tur på Blue Water Arena i Esbjerg, så kan du live streame kampen imod Brøndby online.

Oprykkerne fra Esbjerg bliver ved med at overraske positivt, og med deres flotte udesejr i sidste rundes kamp imod FC Nordsjælland, så nærmer de sig tredjepladsen i Superligaen.

Esbjerg rykkede faktisk forbi Brøndby i Superliga-tabellen, og der resterer kun syv runder af Superligaen, så det begynder at blive kritisk for Brøndby.

Brøndby havde store problemer i Esbjerg, da de to hold mødtes på Blue Water Arena for et par måneder siden, så det bliver heller ikke nemt denne gang.

Esbjerg har ikke tabt hjemme i foråret

Oprykkerne fra Esbjerg imponerede i efteråret, hvor det hurtigt stod klart, at de ikke ville komme i nedrykningsfare, men de fleste forventede nok, at de ville få store problemer i mesterskabsslutspillet, men sådan har det ikke været endnu.

De har ganske vist tabt nogle udekampe efter skuffende præsttioner imod AGF, Hobro, SønderjyskE og FC København, men hjemme i Esbjerg har det set godt ud for EfB.

Forårets fire hjemmekampe har resulteret i tre sejre imod Brøndby, AC Horsens og Vejle, mens de spillede 2-2 imod de danske mestre fra FC Midtjylland forleden.

Brøndby skal tilbage i bronzekampen

Brøndby har haft en skuffende sæson generelt, og det er egentlig ikke blevet så meget bedre efter fyringen af Alexander Zorniger.

Efter sidste weekends nederlag imod FCK, så faldt Brøndby ned på femtepladsen med 40 point. Esbjerg rykkede op på fjerdepladsen med 42 point, mens OB har tredjepladsen med 43.

Alt andet end en tredjeplads vil være meget skuffende for Brøndby, som dog med bronzemedaljerne og en pokalsejr kan have en ganske udmærket sæson på trods af de store problemer på banen.

Esbjerg har vundet begge kampe over Brøndby

Esbjerg og Brøndby har mødt hinanden to gange i denne sæson af Superligaen, og Esbjerg har faktisk formået at vinde begge opgør.

Den første blev spillet på Brøndby Stadion i efteråret, hvor Yuriy Yankovenkos mål til 1-0 fem minutter før tid blev kampens eneste.

Det seneste møde var for to måneder siden på Blue Water Arena, hvor Esbjerg var det klart bedste hold. Brøndbys forsvar sejlede rundt, så det var ikke ret svært for Esbjerg at komme frem til chancer, og de vandt fortjent 2-1.

Joni Kauko og Adrian Petre scorede målene for Esbjerg, mens Benedikt Röcker reducerede til 2-1 i slutminutterne.

Gode takter i Brøndbys seneste kamp

Selvom det ikke har set alt for godt ud for Brøndby i denne sæson, så er der dog en del positive takter, som de kan tage med fra derby-nederlaget imod FCK.

De styrede kampen fuldstændigt i anden halvleg, hvor de var ret dygtige til at komme til at holde på bolden. Til gengæld havde de svært ved at skabe de helt store chancer, men de mødte trods alt også et meget stærkt forsvar, så det bliver nok væsentligt nemmere imod Esbjerg.

Se Esbjerg – Brøndby med live streaming online!

Hvordan ender Esbjerg – Brøndby live stream?

Brøndby skal helst have tre point og de må i hvert fald ikke tabe kampen i Esbjerg, hvilket de også skal være i stand til.

Vi tror på 2-1 til Brøndby.

Kampens profiler

Esbjerg har ikke de helt store profiler, men lejesvenden Carlo Holse er interessant spiller, der kan gøre ondt på alle hold.

Hos Brøndby skal man holde øje med Kamil Wilczek og Hany Mukhtar, som er de bedste spillere på holdet.

Hvornår kan man se Esbjerg – Brøndby live stream?

Esbjerg – Brøndby kan live streames torsdag den 18. april kl. 16.00.

Du kan se Esbjerg fB vs Brøndby IF hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super EuroSportEuroSport
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg din kamp