Esbjerg fB
vs
FC København

Esbjerg - FCK Live Stream: Se Esbjerg - FCK Online

Se Esbjerg fB – FCK online med live streaming. De forsvarende danske mestre fra FC København starter Superliga-foråret ud med en udekamp imod bronzevinderne fra Esbjerg, og du kan se kampen online med live stream.

Der er pres på både Esbjerg og FC København før den anden halvdel af Superligaen går i gang. FC København er fire point efter FC Midtjylland på førstepladsen, og det ville være skuffende for dem, hvis ikke de genvandt Superligaen.

Situationen er en anden i Esbjerg, som kommer til at kæmpe meget hårdt for at overleve endnu en sæson i Superligaen.

De fik kun 13 point i de første 20 kampe, og da hele tre hold rykker ud af Superligaen i denne sæson, så forventes de at rykke ned.

Se Esbjerg – FCK online med live streaming!

Esbjerg har det meget svært imod FCK

Det er ikke underligt, at FC København har været overlegne i de indbyrdes kampe imod Esbjerg, men det er alligevel påfaldende, hvor stor klasseforskellen er.

Kigger man på de seneste 10 indbyrdes opgør mellem de to hold, så har Esbjerg vundet en, mens FC København har vundet ni.

Esbjergs enlige sejr kom i slutningen af sidste sæson, hvor FC København allerede var blevet kåret som danske mestre, mens Esbjerg havde meget at spille for, og vestjyderne tog de tre point efter en meget underholdende kamp.

Esbjerg var foran 2-0 ved pausen, men med et kvarter igen havde FCK vendt kampen, så de var foran 3-2.

Siden scorede Esbjerg to gange i de sidste 10 minutter, og vandt dermed 4-3. Det seneste møde mellem Esbjerg og FCK endte dog 3-1 til FCK i Parken.

Hvilke ændringer kan vi forvente?

Det er omkring to måneder siden, at holdene har spillet en betydende kamp, hvorfor det kan være lidt svært at forudse holdenes niveau.

Både Esbjerg og FCK har været aktive på transfermarkedet. Esbjerg har fået Ante Erceg og Søren Reese ind på lejeaftaler fra hhv. Brøndby og FC Midtjylland, mens Kevin Conboy er kommet tilbage til klubben fra Randers, som til gengæld har fået Jesper Lauridsen den anden vej.

Derudover har de lejet Vito Mannone, Franz Brorsson og Rafal Kurzawa også blevet lejet. Det ligner umiddelbart et styrket Esbjerg-hold.

FCK har hentet Ragnar Sigurdsson og Mikkel Kaufmann, mens de har solgt Carlo Holse og udlejet Ahmed Daghim. Niklas Bendtners kontrakt er udløbet, men det virker stadig som et forstærket FCK-hold.

De nye spillere gør kampen mellem Esbjerg og FCK ekstra spændende, og du kan live streame kampen online!

Hvornår kan man live streame Esbjerg – FCK?

Esbjerg – FCK bliver live streamet fredag den 14. februar kl. 19.00.

Du kan se Esbjerg fB vs FC København hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold