Esbjerg fB
vs
FC Nordsjælland

Esbjerg - FC Nordsjælland: Live Stream Superliga fodbold

Se Esbjerg – FC Nordsjælland med live streaming

Se Superliga-kampen mellem Esbjerg fB og FC Nordsjælland direkte med online live streaming. Skal du ikke på Blue Water Arena i Esbjerg for at se fodbold, så fortvivl ej, for du kan live streame EfB – FCN online!

Oprykkerne fra Esbjerg har egentlig haft en væsentligt bedre sæson end bronzevinderne fra FC Nordsjælland, men de er gået en smule i stå.

Der er nu kun to point imellem Esbjerg og FC Nordsjælland, så gæsterne kan faktisk overhale Esbjerg med en sejr søndag eftermiddag.

Læs mere om Superliga live streaming!

Esbjerg er gået i stå

Esbjerg har været en af de positive overraskelser i denne sæson. De havde faktisk sat sig solidt på Superligaens tredjeplads, kun overgået af guldkandidaterne fra FCM og FCK, men de er gået en smule i stå på det seneste.

Det er ikke fordi, at spillet er blevet væsenligt dårligere, men de har manglet de afgørende marginaler, og så har modstanderne måske også fået øjnene op for deres niveau.

I Superligaen har Esbjerg nu ikke vundet i de seneste fem kampe. De har tabt de sidste to kampe med 1-4 på hjemmebane imod AaB, og 3-0 i Parken imod FCK, og selvom det ikke er katastrofalt at tabe imod hold med bedre spillertrupper, så skal vi stadig se en reaktion imod FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland arbejder sig op i tabellen

Sitationen er lidt omvendt hos FC Nordsjælland. De har underpræsteret rimeligt meget i forhold til sidste sæson, hvor de flot vandt bronzemedaljerne.

Det skyldes selvfølgelig også, at de har sagt farvel til et hav af spillere henover det seneste års tid, men man havde alligevel regnet med, at de ville være bedre.

De har nu vundet de seneste to kampe i Superligaen imod SønderjyskE og AGF, og man kan fornemme en større stabilitet i holdet.

Et af FC Nordsjællands store lyspunkter i denne sæson har været unge Andreas Skov Olsen. Han var stort set ukendt, da sæsonen gik i gang, men han har netop slået rekorden for at nå 10 Superligamål som den yngste spiller nogensinde.

FCN dominerede Esbjerg hjemme

FC Nordsjælland og Esbjerg har allerede mødt hinanden en enkelt gang i denne sæson. Det var i Superliga-premieren på Right to Dream Park, hvor FC Nordsjælland sad tungt på kampen.

Første halvleg var spil til et mål, og FCN kom fortjent foran på et mål af Godsway Donyoh. Mathias Jensen blev dog skadet, og udskiftet med 20 minutter igen af første halvleg, og det blev en anderledes kamp efter pausen.

Jacob Lungi Sørensen udlignede til 1-1 med en halv time igen, og da der ikke blev scoret yderligere, så fik Esbjerg et ufortjent point med hjem.

Du kan se Esbjerg – FC Nordsjælland direkte med online live streaming!

Hvordan ender Esbjerg – FC Nordsjælland?

FC Nordsjælland har et bedre hold, og er derfor også favoritter til kampen, men det kan sagtens blive jævnbyrdigt.

Vi tror på 2-1 til FC Nordsjælland.

Hold øje med

Adrian Petre, Esbjerg og Andreas Skov Olsen, FC Nordsjælland.

Hvornår kan man se Esbjerg – FC Nordsjælland live stream?

Esbjerg – FC Nordsjælland kan live streames søndag den 16. december kl. 12.00.

Du kan se Esbjerg fB vs FC Nordsjælland hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold