Esbjerg fB
vs
Lyngby

Esbjerg - Lyngby Live Stream: Stream Esbjerg - Lyngby Her!

Live Stream Esbjerg fB – Lyngby BK Online

Du kan live streame kampen mellem Esbjerg fB og Lyngby BK direkte på nettet! Der står tre meget vigtige point på spil, når Esbjerg tager imod Lyngby søndag eftermiddag, og hvis du ikke ser fodbold i TV, så kan du live stream Esbjerg – Lyngby online.

Esbjerg har fået en skidt sæsonstart, hvor de kun har formået at score et mål i syv kampe. Alligevel er de favoritter til at vinde, når oprykkerne fra Lyngby kommer på besøg.

Det skyldes, at de, på trods af den sløje pointhøst, har været en smule uheldige med ikke at have flere point på nuværende tidspunkt.

Esbjerg har ikke haft marginalerne med sig indtil videre, så det burde vende på et tidspunkt, men omvendt kan de dårlige resultater også være medvirkende til at gøre situationen endnu værre fremadrettet.

Lyngby har fået en god start, så de kommer med selvtillid og tro på tingene.

Se Esbjerg – Lyngby med live stream!

Esbjerg skal have den første Superliga-sejr imod Lyngby

Nu er det tid til, at Esbjerg skal hente deres første sejr i denne sæson af Superligaen. De møder en oprykker på eget græs, og nu må alvoren været gået op for Esbjerg-spillerne.

Det er selvfølgelig nemmere sagt end gjort, men der er ikke længere tid til undskyldninger. De er ikke ramt af skader ligesom, de heller ikke spiller Europa League-kvalifikationskampe længere, og på papiret er de mindst lige så gode som Lyngby.

Hvis først der begynder at komme et hul op fra bunden af Superligaen, så kan man komme ind i en ond spiral, og så bliver det virkelig alvorligt.

Der skal som bekendt findes tre nedrykkere i Superligaen i denne sæson, og selvom Esbjerg vandt bronze i sidste sæson med stort set det samme hold, så kan de hurtigt blive en del af nedrykningskampen.

Lyngby har vist de kan være med

Lyngby har nærmest startet helt forfra i forhold til, da klubben senest var i Superligaen. De har nu en langt yngre trup og et meget mindre spillerbudget end sidst.

Det giver selvfølgelig sine udfald med alle de unge spillere, men indtil videre har Lyngby bevist, at de godt kan begå sig i Superligaen.

De har formået at besejre AaB og AGF hjemme på Lyngby Stadion, mens de har tabt imod SønderjyskE, OB og FC København.

Lyngby var overmatchet imod OB og FCK, men derudover har de været helt på niveau med modstanderne.

Ligner en nedrykningskamp

Esbjerg og Lyngby er begge en del af den gruppe hold, som skal forsøge at undgå nedrykning i denne sæson.

Sammen med Hobro, Silkeborg og AC Horsens er dagens to mandskaber de største kandidater til en af de tre nedrykningspladser, så der står ekstra meget på spil på Blue Water Arena.

Vinder Esbjerg, så kravler de godt i tabellen, og det vil afværge den værste krise. Omvendt vil det se meget skidt ud, hvis Lyngby tager de tre point i Esbjerg.

Dermed vil Lyngby være hele otte point foran Esbjerg, og selvom der fortsat er mange kampe tilbage, så er det alligevel et stort hul.

Hvad bliver Esbjerg – Lyngby?

Esbjerg må være favoritter hjemme på Blue Water Arena, men det kan godt blive en tæt kamp.

Vi tror på 1-1.

Kampens profiler

Yuriy Yakovenko er en ganske habil angriber, som kommer til at true Lyngby-forsvaret.

Hos Lyngby har Frederik Gytkjær været den helt store stjerne indtil videre.

Hvornår kan man se Esbjerg – Lyngby?

Esbjerg – Lyngby kan live streames søndag den 18. august kl. 14.00.

Du kan se Esbjerg fB vs Lyngby hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold