Esbjerg fB
vs
Shakhtyor Soligorsk

Se Esbjerg - Shakhtyor Soligorsk Online | Live Stream

Se Esbjerg – Shakhtyor Soligorisk live stream!

Se Europa League-kampen Esbjerg – Shakhtyor Soligorsk direkte med live stream! Esbjerg kommer på en svær opgave, når de skal vende 0-2 fra det første opgør i Soligorsk torsdag aften, og hvis du ikke skal på Blue Water Arena for at se fodbold, så kan du live streame kampen online!

Der er ingen tvivl om, at det bliver en svær opgave for Esbjerg, men det er heller ikke umuligt. Selvom de danske bronzevindere var klart dårligste i den første kamp, så er der stor forskel på at spille på udebane i Hviderusland og så en hjemmekamp i vante rammer i Danmark.

Det er ikke fordi, Shakhtyor Soligorsk er et meget bedre fodboldhold end Esbjerg, men det er fortsat ikke helt klart, hvor seriøst Esbjerg satser på Europa League-kvalifikationen.

Satser Esbjerg på Europa League?

Esbjerg-træner John Lammers havde nemlig valgt at bænke flere af de faste spillere på holdet til udekampen i Soligorsk.

Rodolph Austin, Jakob Lungi Sørensen, Jeppe Brinch, Yuriy Yakovenko og Mathias Kristensen startede alle på bænken selvom de er faste spillere i Superligaen.

Det virker umiddelbart lidt underligt, men John Lammers er formentlig kommet frem til konklusionen, at Esbjerg ikke har truppen til at konkurrere for alvor i Europa League, og derfor er Superligaen stadig første prioritet.

Man skal også huske på, at der er tre direkte nedrykkere i Superligaen i denne sæson. Selvom Esbjerg fik bronze i sidste sæson, så er forskellen på mandskaberne i Superligaen ikke så stor igen, så Esbjerg kan sagtens komme i problemer.

Esbjerg dårlige i Soligorsk

Esbjerg leverede en sløj præstation i den første kamp i Soligorsk. De kom bagud allerede efter fem minutter, da Elis Bakaj scorede direkte på frispark.

Esbjerg dominerede på bolden, men de blev aldrig rigtigt farlige, og kort inde i anden halvleg gik det galt igen.

Denne gang var det på et hjørnespark, hvor Pavel Rybak kom først på bolden, og flot headede den ind bag Jeppe Højbjerg i Esbjerg-målet.

Det er lidt typisk, at det er to dødbolde, der koster et dansk hold i europæisk fodbold. Man bliver bare straffet hårdere end man gør hjemme i Superligaen, hvis man ikke er opmærksom.

Shakhtyor Soligorsk har holdt friweekend

Mens Esbjerg spillede Superliga-fodbold i weekenden, så har deres hviderussiske modstander fra Soligorsk ikke været i aktion.

Den hviderussiske liga holder sommerferie lidt endnu, så Shakhtyor Soligorsk holder formen ved lige med Europa League-kvalifikationen.

De vandt begge kampe imod Hibernians med 1-0, og efter 2-0 imod Esbjerg i den første kamp, så er de også favoritter til at gå videre til den tredje kvalifikationsrunde.

Se Esbjerg – Shakhtyor Soligorsk med live stream!

Hvad bliver Esbjerg – Shakhtyor Soligorsk?

Esbjerg er favoritter til at vinde returkampen, men i det samlede regnskab bliver det svært.

Vi tror på 2-1 til Esbjerg.

Kampens profiler

Yuriy Yakovenko, Esbjerg og Elis Bakaj, Shakhtyor Soligorsk.

Hvornår kan man live streame Esbjerg – Shakhtyor Soligorsk?

Esbjerg – Shakhtyor Soligorsk kan live streames torsdag den 1. juli kl. 19.45.

Du kan se Esbjerg fB vs Shakhtyor Soligorsk hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold