FC København
vs
AaB

FCK - AaB Live Stream: Se FCK - AaB Online

Se FCK – AaB direkte med online live streaming! FC København kommer på en svær opgave søndag aften, når de tager imod AaB hjemme i Parken, og hvis du ikke skal se fodbold på stadion, så kan du live streame FCK – AaB online!

På papiret burde det være en relativt overkommelig opgave for FC København at besejre AaB hjemme i København, men spillet har bestemt ikke været prangende.

Derudover, så FCK i de seneste 10 dage også spilles to meget hårde og tætte kampe imod Celtic i Europa League, hvor de bestemt fik lov at kæmpe for sagen.

Omvendt kommer AaB med to sejre i deres første to kampe i Superligaen, så de har masser af selvtillid før kampen imod FCK.

Se FCK – AaB med live stream!

FC København skal tilbage i mesterskabskampen

FC København overvintrede fire point efter FC Midtjylland i Superligaen, så der var en smule pres på de danske mestre, som dog havde rigeligt med kampe til at indhente forspringet.

De startede ud med kampe imod Silkeborg Esbjerg, som er Superligaens to dårligste hold, så de fleste havde nok forventet, at FCK ville få seks point ud af de to kampe.

Desværre for FCK, så har de leveret to jammerlige præstationer. De tabte 0-1 imod Esbjerg og 1-1 imod Silkeborg, så nu skal de tilbage på sporet med en sejr imod FCK.

FC København er i skrivende stund hele ni point efter FC Midtjylland, og med tanke på, hvor stærke FCM er, så bliver det mere end svært for Ståle Solbakkens mandskab at hente Ulvene.

Der venter dog to indbyrdes kampe i slutspillet, hvor FCK simpelthen er tvunget til at vinde.

AaB er kommet godt fra land

AaB har fået en fremragende start på 2020. De startede med en udekamp imod Silkeborg, hvor de viste klassen, og vandt 2-0 uden de store problemer.

Kasper Kusk var rykket længere frem på banen, og det skulle vise sig at være en god ide, da han scorede begge kasser.

Efterfølgende var de på en noget sværere opgave imod Brøndby hjemme på Aalborg Portland Park. Her var vi vidne til en fantastisk kamp, hvor AaB kom foran 2-0, men Brøndby kom tilbage på 2-2.

Kampen blev afgjort på et tyndt straffespark, som Lucas Andersen sendte i nettet.

AaB er notorisk dårlige i Parken

Selvom AaB har fået en fin start, så har de det altid svært, når de møder FCK på udebane i Parken.

Det vidner resultaterne over de seneste mange år i den grad også om.

De seneste 10 indbyrdes opgør mellem FCK og AaB i Parken er endt med otte FCK-sejre og to uafgjorte.

Det seneste møde i Parken endte hele 4-0 til FCK, så selvom vi nok ikke ser samme cifre denne gang, så bliver det svært.

Se AaB – FCK med online live streaming!

Hvornår kan man live streame FCK – AaB online?

FCK – AaB kan live streames søndag den 1. marts kl. 18.00.

Du kan se FC København vs AaB hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold