FC København
vs
AGF

FCK - AGF Live Stream: Se FC København - AGF Online

Se FCK – AGF med live streaming

Du kan se kampen mellem FCK og AGF direkte med live stream på nettet! Superliga-rundens nok mest interessante kamp spilles fredag aften i Parken, når FC København tager imod AGF, og hvis du ikke skal i Parken, så kan du live streame kampen online!

Det eneste det kræver for at live streame FCK og AGF er en internetforbindelse. Du kan således både benytte en mobil, computer eller tablet, hvilket gør live streaming til den nemmeste måde at se fodbold på.

FC København skal fortsætte de gode takter fra den første kamp imod OB, hvor de vandt 3-2. De plejer at have godt styr på AGF i Parken, og de har da også en væsentlig stærkere trup end AGF.

AGF-holdet spillede noget skuffende 1-1 imod Hobro i den første kamp, og det bliver en smule kritisk, hvis de kun har et enkelt point efter de første to runder.

Du kan se FCK – AGF med live stream!

FCK viste god moral i Superliga-premieren

De fleste forventer, at de forsvarende danske mestre fra FC København genvinder mesterskabet. Selvom det er højeste prioritet at have succes i Europa, og særligt hvis de kommer i Champions League, så er forventningerne også, at de vinder Superligaen igen.

FCK-holdet kom dog meget skidt fra start i udekampen imod OB, hvor de var nede med 2-0 efter en halv time.

Det lod FCK sig dog ikke slå ud af, og Jonas Wind reducerede lige før pausen. I anden halvleg var FCK mere dominerende, og takket være to scoringer af Dame N’Doye, så kunne FCK rejse hjem med en 3-2-sejr i bagagen.

Det må give holdet en masse selvtillid at komme tilbage på den måde på en af Superligaens sværeste udebaner.

AGF manglede skarpheden

AGF var på en noget sværere opgave i deres premiere, som blev spillet i mandags på DS Arena i Hobro.

AGF var på forhånd klare favoritter, men det var egentlig en ret lige kamp, hvor Hobro også var godt med.

Efter 0-0 ved pausen kom Hobro foran 1-0 efter en flot kontrascoring, men der skulle ikke gå mere end 10 minutter før Jesper Juelsgård havde udlignet for AGF efter et hjørnespark.

Der blev ikke scoret mere, så det var nogle skuffede AGF-spillere efter kampen, som egentlig var nogenlunde tilfredse med spillet, men som bare manglede skarpheden.

AGF har det svært i Parken

Det hører til sjældenhederne, at AGF får noget med hjem fra Parken, når de møder FCK. Sidst, AGF fik et point var helt tilbage i 2015, så FCK har vundet de seneste seks indbyrdes opgør i København.

AGFs seneste sejr var helt tilbage i 2009, og der er sjovt nok ikke nogle spillere tilbage fra dengang.

Sidste sæsons kamp i Parken mellem FCK og AGF endte 4-2 til FCK efter en meget underholdende kamp.

Det er i øvrigt værd at bemærke, at en af AGFs mål blev sat ind af den nuværende FCK-spiller Jens Stage.

Speciel kamp for Jens Stage

Det kom som et chok for de fleste AGF-fans, da det blev meldt ud, at fanfavoritten Jens Stage skiftede til FC København.

Selvom man kan forstå meningen med at skifte til FCK, hvor man kæmper om mesterskabet, og med stor sandsynlighed spiller europæisk fodbold, så gjorde det stadig ondt på dem.

Derfor bliver det specielt, når han iført FCK-trøjen skal møde sin hjerteklub for første gang siden skiftet.

I optakten til kampen har nogle idiotiske AGF-fans valgte at ødelægge hans lejlighed i Århus. Selvom det er nogle få mennesker, der vælger at gøre sådanne ting, så siger det noget om, hvor store følelser, der er på spil.

Det gør ikke kampen mellem FCK og AGF mindre interessant. Jens Stage kommer formentlig til at starte på bænken, men der er stor sandsynlighed for, at han kommer på banen.

Se FCK – AGF med live stream!

Hvad bliver FCK – AGF?

FCK er store favoritter, og selvom der venter dem en vigtig Champions League-kvalifikationskamp i midtugen, så bør de besejre AGF hjemme i Parken.

Vi tror på 3-1 til FCK.

Kampens profiler

Dame N’Doye viste endnu engang sit høje niveau med to mål og et oplæg i den første kamp. Hos AGF er det Patrick Mortensen, der skal lave målene.

Hvornår kan man live streame FCK – AGF?

FCK – AGF kan live streames fredag den 19. juli kl. 19.00.

Du kan se FC København vs AGF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold