FC København
vs
Bordeaux

FCK - Bordeaux Live Stream: Se Europa League online

Se FCK – Bordeaux med live streaming

Du kan se Europa League-kampen mellem FCK og Bordeaux med live streaming. Der står ekstremt meget på spil, når FCK og Bordeaux mødes i Parken, og hvis du ikke skal på stadion, så kan du se den online med live stream.

FC København har fortsat muligheden for at gå videre i Europa League, men det kræver først og fremmest en sejr på hjemmebane imod Bordeaux. Derudover skal de også have hjælp fra den anden kamp, og de skal have marginalerne med sig.

FCK vandt en flot 2-1-sejr på udebane imod Bordeaux, men det er samtidigt deres eneste sejr i årets EL-gruppespil. Bordeaux er blevet væsentligt bedre siden det første møde, og der venter en meget spændende kamp i Parken.

FCK skal vinde og have hjælp

Før den sidste runde af gruppespillet i Europa League, så er der pres på FCK. De ligger på tredjepladsen med fem point, mens Bordeaux ligger lige efter med fire point.

Zenit fører gruppen med otte point, og er derfor allerede videre. Slavia Prag har andenpladsen med syv point, to foran FCK.

Det betyder, at FC København er tvunget til at vinde imod Bordeaux, mens de skal håbe på, at Zenit slår Slavia Prag.

Udover, at det kan være svært nok at slå et solidt Ligue 1-hold, så er FCK afhængige af Zenit, som allerede er gået videre, og som derfor kan tænkes at spare nogle profiler i deres kamp imod Slavia Prag på udebane.

Bordeaux i bedring

Bordeaux var underligt ringe i starten af sæsonen. Udover, at de kom meget dårligt fra start i Europa League, så lå de også i bunden af Ligue 1.

De vandt kun en enkelt af deres første fem kampe af ligaen, og har generelt ligget i den mindre sjove halvdel af rækken.

Det virker dog som om, at der er bedring at spore i øjeblikket. Således har Bordeaux ikke tabt i de seneste syv kampe, hvor de dog har spillet hele fem uafgjort.

Bordeaux blev det første hold i den franske liga, der stjal point fra PSG. Det skete, da Andreas Cornelius oversprang Thiago Silva i en hovedstødsduel, og headede bolden ind til 2-2.

Det bliver i øvrigt sjovt at se Andreas Cornelius tilbage i Parken for anden gang i denne sæson. Han var som bekendt en del af det Atalanta-hold, som FCK slog ud i EL-kvalifikationen.

Bliver en nervepirrende kamp

Det bliver formentlig en nervøs kamp mellem Bordeaux og FCK. Bordeaux kan faktisk også gå videre med en sejr, hvor de dog også er afhængige af en Zenit-sejr, mens de skal slå FCK.

FCK plejer at gribe sådanne kampe meget forsigtigt an, og der er da heller ingen grund til at satse alt for meget fra kampens begyndelse.

Efterhånden som kampen skrider frem, så vil vi nok se holdene satse endnu mere, da uafgjort er ubrugeligt for begge hold.

Skulle et af holdene have en føring i slutfasen af kampen, så vil vi nok se en masse nerver, da der står en masse millioner og nogle sjove kampe på spil.

Se Europa League-kampen mellem FCK og Bordeaux direkte med live streaming.

Hvordan ender FCK – Bordeaux?

FCK er nok favoritter hjemme i Parken, men det bliver alligevel en meget tæt kamp, hvor begge hold kan tage de tre point. Selvom uafgjort ikke kan bruges, så er det heller ikke usandsynligt.

Vi tror på 2-1 til FCK.

Hold øje med

Robert Skov, FCK og Francois Kamano, Bordeaux.

Hvornår kan man se FCK – Bordeaux live stream?

FCK – Bordeaux kan live streames torsdag den 13. december kl. 21.00.

Du kan se FC København vs Bordeaux hos Dplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Dplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 159 kr./mdr. Kvalitet: God DplayDplay
leptop-www 1. Gå til Dplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold