Kampskema
FC København
vs
Brøndby IF

FCK v Brøndby Live Stream: Se Derby Online Her!

Se FCK – Brøndby direkte med online live streaming! Superligaen byder allerede på et Derby i den anden spillerunde, når FC København tager imod Brøndby hjemme i Parken.

Normalt er kampene mellem FC København og Brøndby en festlig omgang med mere end 30.000 tilskuere på tribunen, men sådan bliver det langt fra denne gang.

Københavner-klubberne er blevet tillagt ekstra restriktioner, så kampen kun må overværes af mindre end 500 mennesker.

FCK har forsøgt at få kampen udskudt til coronasituationen er mere under kontrol, men Divisionsforeningen har afvist det ønske.

Selvom atmosfæren langt fra er, som den burde være, så kan selve kampen dog blive meget spændende.

Niveauforskellen på de to hold synes ikke ret stor i øjeblikket, så vi forventer en tæt kamp!

Se FCK – Brøndby online med live streaming!

Brøndby har haft bedre optakt end FCK

Selvom FC København har investeret væsentlig mere i spillertruppen i det seneste stykke tid, så er det umiddelbart Brøndby, der står bedst til det københavnske Derby.

Brøndby-spillerne har været i aktion en enkelt gang i denne sæson, da de som bekendt ikke fik kvalificeret sig til de europæiske turneringer i denne sæson.

De åbnede på hjemmebane imod FC Nordsjælland, som har de et notorisk overtag imod. Alligevel kom de relativt hurtigt bagud med 0-2.

Det hele skulle dog vise sig at gå op i en højere enhed i overtiden, da Sigurd Rosted kunne heade 3-2-målet i kassen.

Brøndby spillede ikke en god første halvleg, men de må have fået fornyet energi ovenpå den afslutning.

Situationen er en anden hos FCK, som tabte sæsonens første kamp imod OB med 3-2. De spillede direkte elendigt i første halvleg, som de også tabte med 3-0.

Der blev talt med stor bogstaver i pausen, og de fik pyntet på resultatet i anden halvleg således, at de kun tabte kampen med 3-2.

Efterfølgende har FC København spillet en hård Europa League-kamp imod IFK Göteborg. Selvom rejsen ikke har været længere end en tur til Jylland, så har det stadig kostet spillerne mange kræfter at spille torsdag aften.

Vanen tro, så bliver Derby afholdt tidligt på dagen, og FCK-spillerne har derfor ikke meget tid til at restituere.

Brøndby-profiler i karantæne

Ligesom det var tilfældet i Brøndbys seneste kamp, så må træner Niels Frederiksen undvære to spillere, som med al sandsynlighed havde været i startopstillingen, hvis ikke, de havde haft karantæne.

Det drejer sig om kaptajn Andreas Maxsø, som er blandt holdets allervigtigste spillere. Særligt i en kamp som denne, hvor Brøndby-stopperne kan forvente en masse luftdueller.

Rezan Corlu sidder ligeledes ude, og selvom han ikke har spillet en betydende kamp siden han kom retur til Vestegnen, så havde de fleste nok forventet at se ham på banen.

FC København er ikke så hårdt ramt af skader i øjeblikket, men Nicolai Boilesen er nok ikke tilbage endnu.

Scorer Kamil Wilczek imod Brøndby?

En af de store historier om denne kamp er selvfølgelig den polske angriber Kamil Wilczek, som for første gang spiller imod sin tidligere klub.

Selvom polakken forsøger at tale det ned, så bliver det selvfølgelig en meget speciel kamp for ham, men hvis man kender ham ret, så lader han sig ikke gå på af det.

Wilczek er nok det bedste bud på en målscorer i denne kamp, og han scorede to fornemme mål i kampen imod OB.

Omvendt, så er Brøndbys farligste mand nok Simon Hedlund, og han har en fart, der kan gøre det svært for Victor Nelsson og Andreas Bjelland at stille sig højt op på banen.

Hvad bliver FCK – Brøndby?

FC København er selvfølgelig favoritter, men der er en række ting, der peger på Brøndby. FC Københavns hårde uge med den vigtige kamp imod Göteborg og de manglende tilskuere.

Omvendt er Brøndby uden anfører Andreas Maxsø og Rezan Corlu.

Vi tror på 2-2 efter en underholdende kamp.

Hvornår spilles FCK – Brøndby?

FCK – Brøndby spilles søndag den 20. september kl. 14.00.

Du kan se FC København vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold