FC København
vs
Brøndby IF

FCK - Brøndby Live Stream: Se FCK - BIF Online

Se Superliga-kampen FCK – Brøndby online live streaming! Gider du heller ikke længere se fodbold i TV, så har du heldigvis mulighed for at live streame fodbold online, og du kan starte med Superliga-kampen FCK – Brøndby.

Søndag eftermiddag spilles Danmarks største fodboldkamp. Det sker, når FC København hjemme i Parken tager imod ærkerivalerne fra Brøndby IF.

Der står altid meget på spil, når Danmarks to største klubber mødes. Det er dog ekstra interessant, fordi FC København står med muligheden for at overhale BIF, hvis de vinder kampen.

I modsætning til de seneste to derby-kampe mellem FCK og BIF, så kommer der et godt antal tilskuere til kampen.

Der forventes lidt over 10.000 FCK-fans i Parken. Det står i skarp kontrast til den vanvittige atmosfære, som vi er vant til, når FCK og Brøndby mødes, men i forhold til det seneste års tid, så er det fantastisk.

Live Stream FCK – Brøndby Online!

FCK fans skal føre holdet til sejr

Hvis man tidligere var i tvivl om, hvor stod betydning, fansene på tribunen har, så er man det ikke længere.

Efter, at vi nærmest havde vænnet os til de forfærdelige, tomme stadioner, så er tilskuerne nu tilbage i Superligaen, dog med visse restriktioner.

Det er langt fra optimalt, men til derbyet i Parken kommer der omkring 10.000 fans – alle fra FC København, da udefans fortsat ikke er tilladt.

De var for første gang i næsten et år tilbage i Parken, da FCK for et par uger siden tog imod AGF, og da indså man hurtigt, hvor stor en forskel, det gjorde.

FCK-spillerne fløj frem fra første fløjt, og de var tydeligvis ekstra motiverede for at spille fodbold.

Om udeholdet ikke også får et boost af tilskuerne er svært at sige, men det er i hvert fald godt for dansk fodbold.

Brøndby og FCK har spillet sjove derbies

Det plejer at være meget underholdende, når der spilles København-derby. Selve spillet på banen er langt fra flydende og til tider meget rodet, men til gengæld er der altid drama og intensitet.

Kigger man tilbage på de tre tidligere derby-kampe i denne sæson, så har det virkelig også været underholdende.

Det første derby blev spillet i Parken i starten af sæsonen. Kamil Wilczek mødte Brøndby for første gang siden det vilde skifte, og han scorede selvfølgelig til 1-0 efter kun 12 minutters spil.

Brøndby tog dog over efterfølgende, og det var fortjent, at Jesper Jobbe Lindstrøm scorede til 1-1.

Det lignede en pointdeling indtil overtiden, hvor Mikael Uhre dukkede op, og scorede til 2-1, som blev kampens resultat.

Anden kamp blev spillet for lidt over to måneder siden, hvor Brøndby vandt 2-1 hjemme på Brøndby Stadion. Kampen huskes primært for et vanvittigt VAR-drama i overtiden med to straffespark.

Senest vandt FCK 3-1 på udebane over Brøndby, men de var bestemt ikke uheldige ved den lejlighed. Kampen stod 1-1 indtil overtiden, men så fik FCK et straffespark.

Selve sparket blev reddet, men Mohamed Daramy scorede på returbolden. VAR-billederne viste efterfølgende, at Daramy allerede stod i feltet, da der blev sparket, men af underlige grunde, så fik målet lov til at stå.

Senere i overtiden scorede Kamil Wilczek til 3-1. Polakken er da også et godt bud på en første målscorer i dagens kamp.

Vi forventer en helt fantastisk kamp, og du skal selvfølgelig se FCK – Brøndby, uanset om det er i TV eller med online live stream.

Du kan se FC København vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold