FC København
vs
Celtic

FCK - Celtic Live Stream: Se FCK - Celtic Online

Se FCK – Celtic direkte med live streaming. FC København tager torsdag aften imod Celtic i den første kamp i Europa League 1/16-finalen, og der venter en fantastisk kamp, som du kan live streame med mobil, tablet eller computer.

Celtic er på forhånd favoritter til at gå videre til 1/8-finalen, men FC København bør være i stand til at byde skotterne op til dans.

Der venter en fantastisk atmosfære i Parken, hvor der er udsolgt. Der forventes omkring 35.000 tilskuere, og en stor del af disse er medrejsende skotske fans.

Se FCK – Celtic online med live streaming!

FCK taber sjældent i Parken

Celtic må som sagt regnes som samlede favoritter til at gå videre, men hjemme i Parken skal FC København have gode muligheder for at få et godt udgangspunkt.

I denne sæson har FCK kun tabt en enkelt hjemmekamp, og det var deres seneste Europa League-gruppekamp imod Malmø, hvor de tabte på et meget tilfældigt hovedstødsmål.

Generelt har FCK besejret og spillet lige op med stærke mandskaber som Manchester United og FC Barcelona, men det nuværende FCK-hold er ikke lige så slagkraftigt som de tidligere hold.

Derudover har FCK ikke indkasseret mere end et enkelt mål siden 15. februar, hvor de tabte 1-4 til et utroligt stærkt Atletico Madrid-hold.

Hvis man skal vende den om, så har FCK faktisk skuffet i denne sæsons Europa League. Selvom de gik videre fra gruppen, så har de kun formået at besejre The New Saints, Riga og FC Lugano i europæisk fodbold i denne sæson.

Celtic har imponeret i Europa League

Omvendt har Celtic været skræmmende stærke i deres Europa League-kampagne. Skotterne var havnet i en relativt svær pulje med Cluj, Lazio og Rennes, men de gik stensikkert videre på førstepladsen med 13 point.

De har blandt andet slået Serie A-topholdet fra Lazio med 2-1 på både ude- og hjemmebane, hvilket er utroligt flot.

Hvis man kigger nærmere på Celtics hold, så er der nogle store profiler. De har en utroligt stærk keeper i Fraser Forster, som tidligere har stået i Premier League.

Længere fremme finder man den karismatiske anfører Scott Brown, som på trods af sine 34 år præsterer på et utroligt højt niveau.

Deres helt store stjerne er Odsonne Edouard, som har scoret 20 mål i 22 ligakampe i denne sæson. Han er brandvarm i 2020, og Victor Nelsson får en stor opgave i forhold til at holde styr på franskmanden, som formentlig ikke er at finde i Celtic i næste sæson.

Modsat FCK, som kæmper hårdt for at vinde mesterskabet i Danmark, så har Celtic det nemmere i Skotland. Det betyder, at de formentlig vil rotere flere spillere imellem de to FCK-kampe end danskerne kan tillade sig, og det taler desværre for Celtics chancer.

Se FCK – Celtic direkte med live streaming!

Hvornår kan man live streame FCK – Celtic online?

FCK – Celtic kan live streames direkte med live streaming torsdag den 20. februar kl. 18.55.

Du kan se FC København vs Celtic hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp