Kampskema
FC København
vs
Esbjerg fB

FCK - Esbjerg Live Streaming: Se FCK - Esbjerg online

FCK – Esbjerg Live Streaming

Se kampen mellem FCK og Esbjerg direkte med live streaming. FC København tager imod Esbjerg søndag eftermiddag i Superligaen, og hvis du ikke skal se fodbold i Parken, så kan du live streame kampen på nettet.

FCK er store favoritter til at vinde imod Esbejrg. Danmarks største fodboldklub har vundet nogle solide sejre imod FC Midtjylland og senest imod AC Horsens, og de plejer at være dominerende hjemme i Parken.

Esbjerg har været en positivt overraskelse i denne sæson, men det ser ud til, at deres held er ved at vende, og de har ikke vundet en kamp i halvanden måned.

Se FCK – Esbjerg direkte med live streaming!

FCK-offensiven var flyvende i sidste weekend

FC København var på en relativt svær opgave i sidste weekend. De skulle møde AC Horsens på udebane på en regnvåd bane under tre dage efter, at de havde spillet en svær udekampe imod Zenit i Europa League.

Det kunne man dog slet ikke se på FCK-holdet, som leverede en god indsats. De blev selvfølgelig hjulpet i høj grad, da ACH-keeper Matej Delac blev udvist tidligt i kampen, og Robert Skov scorede efterfølgende direkte på frisparket, som han selv fremtvang.

Selvom AC Horsens fik reduceret til 2-1 kort før pausen, så blev kampen aldrig rigtigt spændende. Det endte hele 6-1 til FCK. Robert Skov scorede sit første hattrick i seniorkarrieren, mens Jonas Wind scorede to mål.

Dame N’Doye scorede et enkelt, og det forhåbentlig et tegn på, at han er ved at genfinde sin gamle topform.

Esbjerg er på vej ned i Superliga-tabellen

Esbjerg har ligget i toppen af Superligaen i et stykke tid, hvilket ikke er til at forstå, når man kigger på spillertruppen.

Der er blevet ydet et flot stykke arbejde af træner John Lammers, men det er usandsynligt, at de kan forblive i den ende af rækken hele sæsonen.

Efter en længere periode uden nederlag, så har Esbjerg nu ikike vundet en kamp siden den 28. oktober. De har ganske vist vundet i den forlængede spilletid i en pokalkamp, men i Superligaen har det ikke været så godt.

I sidste weekend leverede Esbjerg en meget skuffende indsats på hjemmebane imod AaB. De tabte 4-1, og de tillod et hav af chancer til AaB, så der skal virkelig arbejdes med defensiven.

FCK har vildt overtag imod Esbjerg

Hvis man var i tvivl om klasseforskellen mellem FC København og Esbjerg, så kan man kigge i statistikbøgerne. Der står nemlig, at FC København har et særdeles godt tag på dagens modstander fra Esbjerg.

Selvom Esbjerg er oprykkere i denne sæson, og der derfor er blevet skiftet meget ud i trupperne, så har FCK alligevel vundet de seneste otte kampe imod Esbjerg, og flere af sejrene har været store.

Den omvendte kamp tidligere på sæsonen endte 2-0 til FCK på mål af Dame N’Doye og Viktor Fischer. Netop Fischer har været skadet i et længere stykke tid, og det er ikke til at sige om han bliver klar til Esbjerg-kampen.

Se FCK – Esbjerg direkte med live streaming!

Hvordan ender FCK – Esbjerg?

FCK er store favoritter, og de bør vinde en klar sejr over Esbjerg hjemme i Parken.

Vi tror på 3-0 til FCK.

Hold øje med

Robert Skov, FCK og Adrian Petre, Esbjerg.

Hvornår kan man se FCK – Esbjerg live stream?

FCK – Esbjerg kan live streames søndag den 9. december kl. 16.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår