Kampskema
FC København
vs
FC Midtjylland

FCK - FC Midtjylland: Live Stream Fodbold Online

Se FCK – FC Midtjylland med live streaming

Du kan se topkampen mellem FCK og FC Midtjylland direkte med live streaming online. Der venter en fantastisk kamp mellem Danmarks to bedste fodboldhold i Superligaen, og du kan live streame FCK – FCM på nettet med live streaming.

FC København er fem point foran FC Midtjylland i Superligaen, og kan derfor tage et kæmpe skridt imod mesterskabet med en sejr imod de danske mestre.

FC Midtjylland er næsten tvunget til at vinde imod FCK, men et uafgjort resultat kan også række. De har nemlig en hjemmekamp imod FCK på MCH Arena indenfor kort tid, og der vil de være favoritter til at vinde.

Der ventes omkring 30.000 mennesker i Parken til den store kamp, og hvis du ikke skal se fodbold på stadion eller i TV, så er online live streaming din chance for at se FCK – FCM!

FCK fik vigtig derbys-sejr

FC København var i søndags på en svær opgave på udebane imod Brøndby i det store københavner-derby.

De kom dårligt fra start og kom bagud 1-0 tidligt i kampen, men som første halvleg skred frem, så overtog de mere og mere af kampen.

Robert Skov udlignede først til 1-1 og kort efter stod han for oplægget til Viktor Fischer, som frækt satte målet ind til 2-1, som blev kampens slutresultat.

På trods af tungt Brøndby-pres i slutningen af kampen, så blev det aldrig rigtigt farligt.

Robert Skov tilbage med et brag

Robert Skov, som har været Superligaens bedste spiller i denne sæson, blev tidligere på foråret skadet, hvorfor han sad ude i et par kampe.

Han gjorde comeback i derby-kampen, og viste sit høje niveau. Hans mål var en ren perle af et langskud som sad helt oppe i hjørnet, og han bliver ekstremt vigtig for FCK i kampen om mesterskabet.

Robert Skov scorede den første kasse, da FCK og FC Midtjylland senest mødte hinanden i Superligaen. Det skete i efteråret, hvor FCK vandt 2-1 i Parken.

Det var i øvrigt FCKs første sejr imod FC Midtjylland i seks kampe. FC Midtjylland havde vundet de foregående fem kampe, så det er stadig et FCM-hold med tro på tingene, der kommer til Parken torsdag aften.

FC Midtjylland overbeviser stadig ikke

FC Midtjylland har – ligesom FCK i øvrigt – ikke tabt en kamp i foråret. Alligevel virker de danske mestre ikke særligt overbevisende, hvilket kan lyde mærkeligt, når man ser på resultaterne.

De er stadig relativt gode til at få de nødvendige resultater, men de har svært ved at dominere kampene på samme måde, som de gjorde i sidste sæson.

Før eller siden skulle man tro, at de også begyndte at tabe nogle kampe, og det kunne sagtens ske imod FCK, som er ekstremt stærke i Parken.

FCM skal vinde for at indhente FCK

FC Midtjylland har fem point op til FCK med kun syv kampe tilbage af Superligaen. Det virker ikke som om, at FCK kommer til at tabe ret mange point imod de andre hold, så FC Midtjylland skal nok indhente de fem point i de indbyrdes kampe imod FCK.

Det er ikke videre realistisk, at FC Midtjylland både vinder i Parken og hjemmekampen på MCH Arena imod FCK, men man ved selvfølgelig aldrig i fodbold.

Trupnyt

FC København får kaptajn Carlos Zeca tilbage i startopstillingen efter, at han sad ude med karantæne imod Brøndby.

Dermed bør FCK kunne stille i den absolut stærkeste opstilling, og det bliver nok Nicolaj Thomsen, der må ofre sin plads i startopstillingen for Zeca.

FC Midtjylland har roteret en smule mere i startopstillingen, hvilket også skyldes, at de har haft en del pokalkampe i den seneste tid.

Paul Onuachu kommer tilbage efter karantæne, men der bør også være nogle flere ændringer i forhold til kampen imod OB, som de vandt 2-0.

Se FCK – FC Midtjylland med live streaming!

Hvordan ender FCK – FC Midtjylland?

FC København kan tage et afgørende skridt imod mesterskabet, men det bliver nok en meget tæt kamp, som bliver afgjort på, hvem der er skarpest foran kassen.

Vi tror på 2-2 efter en god kamp.

Kampens profiler

Hos både FCK og FCM er der rigeligt med profiler at tage af. De største hos FCK er Viktor Fischer, Robert Skov og Dame N’Doye, som er blandt de allerbedste spillere i Superligaen.

FC Midtjylland har spillere som Evander, Paul Onuachu og Jakob Poulsen også nogle store Superliga-profiler.

Hvornår live streames FCK – FC Midtjylland?

FC København – FC Midtjylland live streames torsdag den 18. april kl. 18.00.

Du kan se FC København vs FC Midtjylland hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold