Kampskema
FC København
vs
FC Midtjylland

Se FCK - FC Midtjylland | Live Stream Superliga Online

Live Stream FCK – FC Midtjylland online

Du kan se kampen mellem FCK og FC Midtjylland direkte med live streaming. Søndag aften mødes Danmarks to bedste mandskaber fra FC København og FC Midtjylland i Superligaen, og hvis du ikke skal i Telia Parken for at se fodbold, så kan du live streame kampen online.

Det ligner en helt fantastisk kamp i Parken, som du selvfølgelig ikke må gå glip af. FCK og FC Midtjylland kæmper om det danske mesterskab, og da FCM er hele fire point foran FCK på nuværende tidspunkt, så har FCK hårdt brug for sejren.

Kampen mellem FCK og FC Midtjylland sendes selvfølgelig direkte i TV i Danmark, men flere og flere vælger at benytte online live streaming til at se kampen, hvilket vi også anbefaler.

Du kan nemlig både live streame FCK – FCM med mobil, PC og tablet, hvilket gør det noget nemmere end TV.

FC Midtjylland har skabt hul til FCK i Superligaen

Det ligner i den grad en tvekamp om Superliga-guldet mellem FC Midtjylland og FC København i denne sæson.

Begge klubber går benhårdt efter at vinde Superligaen, og på den måde kvalificere sig til Champions League, som er det helt store mål.

Mens FCK har været i Champions League fire gange, så har FC Midtjylland aldrig nogensinde været med, og det er sådanne ting, der skal til, hvis dansk fodbold skal udvikles.

Begge mandskaber er kommet flyvende fra start, og FCK slog endda Superliga-rekorden ved at vinde de første syv kampe.

Siden har FC København dog mistet pusten en smule. Først tabte de 0-1 på udebane i Europa League imod Riga, hvilket dog ikke var det store problem, da de stadig kvalificerede sig til gruppespillet.

Det har dog været anderledes problematisk, at FCK har tabt de seneste to kampe i Superligaen. Først tabte de 0-1 imod AaB, og senest blev det til et 2-1-nederlag imod Hobro.

Selvom begge kampe var på udebane, så er det stadig kritisk for FCK, som nu allerede er fire point efter FC Midtjylland.

Det skal dog siges, at FCK har været hårdt ramt af skader her i sæsonstarten, men de bør eksempelvis have Dame N’Doye tilbage i fuld trælning.

Derudover har det nok kostet dem en del, at spillere som Robert Skov ikke længere er i FCK.

De dårlige resultater gør, at FCK er tvunget til at besejre FC Midtjylland. De har dog lige spillet en vigtig Europa League-kamp torsdag, som muligvis har kostet dem nogle kræfter.

Kommer fantastisk stemning i Parken

Når der er topkamp på banen, så fortjener det selvfølgelig også toppræstationer på tribunen. Der er solgt over 20.000 billetter til kampen i Parken, og det tal forventes selvfølgelig at stige op imod kampstart.

FC Midtjylland har ikke for vane at have ret mange tilskuere på udebane på Sjælland, men der forventes alligevel nogle hundrede stykker på FCMs udebaneafsnit i Parken.

Der forventes derimod rigtigt mange FCK-fans, og de er blevet dygtigere og dygtigere til at skabe en god stemning i Parken.

Selvom atmosfæren til kampen bliver vild, så er det dog ikke lige så voldsomt, som når FCK og Brøndby IF møder hinanden. Der er stemningen i ren Champions League-klasse.

FC Midtjylland er blevet bedre efter trænerskifte

Efter, at Kenneth Andersen sagde sit job op, og blev erstattet af Brian Priske, så har det set bundsolidt ud for FC Midtjylland.

De har vundet tre ud af tre kampe i Superligaen uden at indkassere mål, og de har faktisk mødt ganske stærk modstand i form af SønderjyskE og Lyngby på udebane, mens de også har slået Brøndby på hjemmebane.

Spillet er ikke vanvittigt prængende, men de er til gengæld meget stærke i alle spillets facetter. I sidste weekend vandt de hele 3-0 på udebane imod Lyngby, hvor de var klasser bedre.

De har fået Emiliano Marcondes ind på holdet, og det virker som en klar forstærkning.

Bør blive målrigt

Det er svært at forestille sig andet end en målrig kamp i Parken mellem FCK og FC Midtjylland. Selvom gæsterne fra FCM ikke har indkasseret et mål i tre kampe, så kommer de stadig til at komme under et voldsomt tryk af FCKs profiler.

Nicklas Bendtner har allerede fået sin debut i FCK-trøjen, og det er bestemt ikke umuligt, at han får endnu flere minutter i benene imod FCK.

Der er blevet scoret i de seneste 15 indbyrdes opgør mellem FCK og FCM. I sidste sæson blev alle fire kampe i øvrigt vundet af hjemmeholdet, og i de fleste tilfælde ganske klart.

Der er et hav af offensive stjerner på begge mandskaber, og selvom FCK må undvære Jonas Wind og Dame N’Doye, så er der stadig mange profiler tilbage.

Du kan se den store Superliga-kamp mellem FCK og FC Midtjylland direkte via live streaming online! Det er den klart mest fornuftige måde at se fodbold live på.

Ved at oprette en konto, så har du muligheder for at streame Superligaen live online.

Hvad bliver FCK – FC Midtjylland?

FCK vil være favoritter, særligt på grund af hjemmebanefordelen, som betyder meget for dem i topkampene imod FC Midtjylland, men man kan slet ikke udelukke, at FCM vinder kampen.

Hverken FCK eller FCM har spillet helt fantastisk fodbold, men der er bare så meget kvalitet på holdene.

Der kommer formentlig mål og chancer i begge ender, så det handler i høj grad om at være skarp på de chancer, man får.

Derudover er det svært at sige, hvor mange kræfter det har kostet FC København at spille Europa League, som de jo gjorde i torsdags.

Vi tror på 2-2 efter en fantastisk kamp.

FCK – FC Midtjylland: Kampens profiler

Der er masser af profiler at vælge imellem på begge mandskaber. Hos FCK er Viktor Fischer nok den med det største potentiale, men han har ikke været i topform i lang tid.

Det har Carlos Zeca derimod, og selvom FCK-anføreren spillede en ringe kamp i Hobro, så er han stadig blandt holdets klart bedste spillere.

Det skal dog siges, at Viktor Fischer burde være ekstra tændt imod FC Midtjylland, som jo er hans tidligere klub.

Hos FC Midtjylland har Evander udviklet sig til en rigtig Superliga-stjerne. Der er høje forventninger til ham.

Hvornår kan man se FCK – FC Midtjylland live stream?

FCK – FC Midtjylland kan live streames søndag den 22. september kl. 18.00.

Du kan se FC København vs FC Midtjylland hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold