FC København
vs
FC Midtjylland

Se FCK - FC Midtjylland Online: Live Stream Pokalen

Se FCK – FC Midtjylland med online live streaming! Der venter en spændende pokalkamp torsdag aften i Parken, når FC København tager imod de danske mestre fra FC Midtjylland, og du kan se hele kampen online med live streaming!

Det begynder at lysne for FC København efter tre sejre på stribe. FCK-træner Jess Thorup mangler stadig nogle store profiler, som sidder ude af diverse årsager, men de er helt klart på rette vej.

Normalt har pokalturneringen ikke den helt store betydning for FC København, men det kan den få i år.

FCK har haft det ekstremt svært imod FC Midtjylland i de senere år, men det ligner umiddelbart en tæt og jævnbyrdig kamp torsdag aften.

Se FCK – FCM online med live streaming!

FCK kan satse på DBU Pokalen

Normalt skal FC København balancere mellem Superligaen og en masse europæiske kampe, men sådan er det som bekendt ikke i denne sæson.

FCK røg tidligt ud af Europa League, men de har stadig en ekstremt bred trup med store navne på bænken.

Derfor forventer vi heller ikke, at FCK nedprioriterer Superligaen som man har set tidligere under Ståle Solbakken.

FCK har haft et overkommeligt program i denne sæson, og i deres nuværende situation kan de ikke tåle at sælge nogle kampe overhovedet.

Det bliver ikke mindre vigtigt af, at modstanderen hedder FC Midtjylland. De to klubber kæmper hårdt om tronen i dansk fodbold, og selvom DBU Pokalen ikke er så vigtig i det regnestykke, så vil begge hold meget gerne vinde denne kamp.

I øvrigt har FC Midtjylland heller ikke flere europæiske kampe, så det ville også være underligt, hvis de begyndte at spare spillere imod FCK.

FC Midtjylland har haft nogle hårde uger

FC Midtjylland har været midt i et eventyr i denne sæson. Mens krisen kradser voldsomt rundt omkring i Fodboldeuropa, så bliver FCM kun stærkere og stærkere.

De har allerede scoret over 200 millioner kroner på deres Champions League-gruppespil i denne sæson, men nu gælder det Superligaen, som skal sikre dem endnu et gruppespil i den kommende sæson.

Siden den seneste landskampspause har FCM spillet syv kampe. FCK har i den samme periode spillet fire kampe. Derfor må man formode, at FCM-holdet er lidt presset på kræfterne.

Når det er sagt, så vil FC Midtjylland gå meget langt for at besejre FCK i Parken, så mon ikke Brian Priske kommer med alle stjernerne.

Hvad bliver FCK – FC Midtjylland?

FC Midtjylland har været stærkere igennem flere år, hvorfor de også må være favoritter, hvis de kommer i stærkeste opstilling.

Vi tror på, at begge hold kommer med alle stjernerne, og det er svært at sige, hvem der vinder.

Vi tror på 2-1 til FC Midtjylland.

Du kan se FC København vs FC Midtjylland hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
  • DR TV
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold
Pris: Gratis* Kvalitet: God
leptop-www 1. Gå til DR TV
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold