Kampskema
FC København
vs
FC Midtjylland

Se Superliga Fodbold: FCK - FC Midtjylland Live Streaming

Se Superliga-kampen FCK – FC Midtjylland med online live streaming! Der har været mange topkampe i de seneste par uger i Superligaen, og der venter endnu en søndag aften, når FC København tager imod de danske mestre fra FC Midtjylland hjemme i Parken.

Efter sidste weekends nederlag til Brøndby, så er der ekstremt meget pres på FCK. De har ikke spillet ret godt i de seneste par kampe, og selvom Jess Thorup nærmest lige er startet i FCK, så er der allerede uro.

FC Midtjylland befinder sig også i en mindre krise, men de er trods alt kun to point efter Brøndby på førstepladsen.

De seneste uger har vist os, at det kan gå ekstremt stærkt i fodbold. Superligaen er meget jævnbyrdig i øjeblikket, og alle kan slå alle.

Det bør blive en meget dramatisk og underholdende kamp i Parken, da FC København simpelthen er tvunget til at vinde.

FC Midtjylland kan givetvis være tilfredse med et enkelt point, men med tanke på deres selvforståelse, så tager de til København for at vinde.

Se FCK – FC Midtjylland med online live streaming!

FCK har ikke slået FCM i syv kampe

For en del år tilbage, så havde FCK et jerngreb omkring FC Midtjylland. Københavnerne vandt stort set hver gang, de mødte Ulvene fra Herning, men det har virkelig ændret sig i løbet af de seneste par år.

Det skyldes selvfølgelig primært, at FC Midtjylland har udviklet sig helt enormt, men desværre er FCK også faldet i niveau.

For at finde FC Københavns seneste sejr imod FCM, så skal vi helt tilbage til april 2019. Dengang vandt FCK hele 3-0 på mål af Andreas Bjelland og to gange Dame N’Doye.

Der er en del gengangere fra den kamp med i dag, men der er selvfølgelig sket meget siden da.

Man må sige, at det mildest talt er alarmerende for FCK at kigge tilbage på kampene imod FC Midtjylland, men de kan dog trøste sig ved, at Jess Thorup kun har stået i spidsen for FCK i to af de omtalte kampe.

Viktor Fischer bør bænkes

Viktor Fischer er måske det største navn i Superligaen, men han har langt fra været blandt de bedste spillere.

Han tager stadig meget initiativ, men det føles næsten som om, at han burde prøve mindre, og finde simplere løsninger.

Han har været blandt FCKs absolut dårligste spillere i de seneste par kampe, og da FCK har en del offensive alternativer, så er der mange fans, der gerne ser Fischer på bænken.

Mathias ”Zanka” Jørgensen har været blandt FCKs bedste i 2021, men han må se kampen fra tribunen, da han har fået karantæne efter advarslen i Brøndby.

Derudover sidder Peter Ankersen ude med en skade – Nicolai Boilesen er tvivlsom.

Backproblemer i Midtjylland

FC Midtjylland er også blevet ramt af skader, og det har tydeligvis været et større problem end omverdenen havde regnet med.

Svenske Joel Andersson, der er fast mand på højre back, har siddet ude i stort set hele sæsonen, og han bliver heller ikke klar til denne kamp.

Det var ekstra problematisk, da erstatningen Dion Cools ligeledes sad ude. Alexander Scholz blev prøvet på højre back imod Lyngby, men det gik ikke ret godt.

I venstre side har de manglet Paulinho i de seneste to kampe på grund af karantæne, og Ailton kunne på ingen måde erstatte ham, så det bliver godt for FCM at få førstnævnte tilbage nu.

Nicolas Madsen og Jens-Lys Cajuste sidder ude med karantæne, mens de nok heller ikke kan gøre brug af Junior Brumado.

Hold øje med

Rasmus Falk har været FCKs vigtigste og bedste spiller under Jess Thorup, og han bærer et stort ansvar på dette FCK-hold.

Hos FC Midtjyllan har Pione Sisto virkelig noget x-faktor, som han kan gøre brug af imod en usikker FCK-defensiv.

Du kan se FC København vs FC Midtjylland hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold