FC København
vs
FC Midtjylland

FCK - FC Midtjylland Live Stream: Se FCK - FCM Online

Se FCK – FC Midtjylland online live streaming! Hvis du ikke skal se Superliga-kampen mellem FCK og FC Midtjylland i TV, så har du muligheden for at live streame fodbold online, så du kan se dansk fodbold med mobil, tablet og PC.

Vi skal i gang med den næstsidste spillerunde i Superligaen, og det er fortsat helt åbent i kampen om guld, sølv og bronze.

De danske mestre fra FC Midtjylland smed utroligt nok point i deres hjemmekamp imod Randers, men da FCK senere på dagen besejrede Brøndby i derbyet, så har FCM fortsat de bedste kort på hånden inden de sidste to kampe.

FC København står faktisk stadig med en teoretisk mulighed for at vinde Superliga-guldet, men det vil kræve historiske gummiben fra både Brøndby og FC Midtjylland.

Der venter en helt fantastisk uge i Superligaen, og du kan selvfølgelig se alle kampene online med live streaming!

Live Stream FC København – FC Midtjylland online!

FCK slog fortjent Brøndby i Parken

I søndags blev der spillet københavner-derby i Parken, hvor FCK foran 12.000 tilskuere tog imod rivalerne fra Brøndby IF.

Der var store forventninger til Danmarks største fodboldkamp med fans på lægterne, og kampen startede i et højt og underholdende tempo.

FCK havde flere gode tilbud i starten af kampen, men de skulle alligevel have en hjælpende hånd for at få bolden i nettet.

Rasmus Falks skud fik an afretning, da den ramte BIF-anfører Andreas Maxsø, og det efterlod målmand Marvin Schwäbe uden chance for at redde bolden.

Brøndby begyndte dog at vise tænder ved flere lejligheder, og det var egentlig ikke ufortjent, at Simon Hedlund kunne udligne til 1-1 inden pausen.

FCK-holdet kom dog bedst ud til anden halvleg. Morten Frendrup begik et klodset straffespark, som Jonas Wind omsatte uden problemer.

Brøndby-kometen Jesper Lindstrøm blev udvist efter en svinestreg, og det gjorde det meget svært for Brøndby at hente point i Parken.

FCK vandt 2-1, og de har nu kun tre point op til Brøndby på andenpladsen. Afstanden op til FC Midtjylland er dog på fem point.

FC Midtjylland skuffede fælt imod Randers

Der var ikke mange danske fodboldfans, der havde forventet, at Randers ville tage point med hjem fra Herning.

Randers-holdet vandt pokalfinalen i torsdags, og har nok brugt det meste af weekenden på at bearbejde tømmermænd, og på trods af fem ændringer i startopstillingen, så fik de 1-1 med hjem fra MCH Arena.

Randers-holdet gjorde det fornuftigt, men det var mere et udtryk for en meget svag præstation af FC Midtjylland.

Hvis FC Midtjylland ikke præsterer langt bedre i Parken, så taber de også den kamp, og så kan de pludselig smide mesterskabet væk.

FCK kan hjælpe Brøndby til guldet

Der venter en meget speciel situation for FCK. De vil selvfølgelig jagte den teoretiske mulighed for at vinde det danske mesterskab, hvilket kræver to sejre i de sidste to kampe.

Hvis de slår FC Midtjylland, så giver de dog også rivalerne fra Brøndby en hjælpende hånd. Vinder Brøndby deres kamp torsdag, så rykker de pludselig op på førstepladsen, og det bliver virkelig interessant at.

Sådan ender kampen

FC København er nødt til at jagte sejren uagtet, at det kan hjælpe Brøndby.

Vi tror på 2-1 til FCK.

Du kan se FC København vs FC Midtjylland hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp