FC København
vs
FC Nordsjælland

Se FCK - FC Nordsjælland: Live Stream Pokal Fodbold

Hvis du vil se pokalfodbold online, så kan du live streame FCK – FC Nordsjælland på nettet! Der venter en spændende kamp i Sydbank Pokalen, hvor FCK selvfølgelig er stor favoritter, men man kan slet ikke afvise, at FC Nordsjælland overrasker i Parken.

Pokalturneringen har nok højere prioritet hos gæsterne fra FC Nordsjælland end den har hos FC København, som også har nogle meget vigtige Europa League-kampe.

Man kan derfor forestille sig, at Ståle Solbakken kommer til at rotere på holdet, hvilket selvfølgelig vil åbne op for en overraskelse.

Sydbank Pokalen er ikke vigtig for FCK i år

FC København har haft et meget hektisk år med masser af europæiske kvalifikationskampe foruden de nationale kampe i Superligaen og Sydbank Pokalen.

Som altid, så vægter de europæiske kampe meget, så FC København har tre ekstremt vigtige kampe imod Dynamo Kiev, Malmø og FC Lugano i løbet af de næste to måneder, og da de samtidigt ikke råd til at sætte flere point til i Superligaen, så vægter kampene i Sydbank Pokalen ikke særligt højt.

Ståle Solbakken var ude og brokke sig lidt over kampprogrammet efter den seneste udekamp imod Dynamo Kiev, men så vidt vides har han ikke forsøgt at få rykket denne pokalkamp imod FC Nordsjælland.

FC Nordsjælland slog FCK i Parken sidst

FC Nordsjælland har i mange år haft det ekstremt svært, når de har mødt FCK på udebane i Parken, men de har faktisk formået at vinde imod de danske mestre på udebane et par gange.

De har mødt hinanden en enkelt gang i denne sæson, da FCK vandt 3-1 tilbage i august måned. Ulrik Yttergård Jenssen lavede et selvmål efter kun tre minutter, men Ibrahim Sadiq udlignede til 1-1 efter en halv time.

Pieros Sotiriou scorede to gange i løbet af to minutter i anden halvleg, og FCK vandt dermed 3-1.

Gangen før det, da vandt FCN dog 3-1. Mohammed Kudus, Andreas Skov Olsen og Ibrahim Sadiq scorede målene for FC Nordsjælland, mens Robert Skov scorede FCKs ene mål.

FC København – FC Nordsjælland: Hvad bliver kampen?

FCK vil selvfølgelig være favoritter uanset om Ståle Solbakken vil spare nogle profiler fra kampens start.

Der kommer formentlig chancer i begge ender, og hvis FC Nordsjælland kan de godt skabe overraskelsen.

Vi tror på 2-1 til FCK.

FC København – FC Nordsjælland: De største profiler

Det er svært at spå om, hvilke af FC Københavns profiler, der kommer til at starte inde. Man kunne dog forestille sig, at Nicklas Bendtner kommer til at starte inde, og han er i hvert fald en kæmpe profil.

Mohammed Kudus er i gang med sit store gennembrud i dansk fodbold, og han bliver meget spændende at følge.

Hvornår kan man live streame FC København – FC Nordsjælland online?

Live stream FC København – FC Nordsjælland online torsdag den 31. oktober kl. 17.30.

Du kan se FC København vs FC Nordsjælland hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold