Kampskema
FC København
vs
FC Nordsjælland

Se FCK - FC Nordsjælland Online: FCK - FCN Live Streaming

Se FCK – FC Nordsjælland direkte med online live streaming! Superligaen afsluttes søndag aften, når FC København hjemme i Telia Parken tager imod FC Nordsjælland, og du kan selvfølgelig live streame hele kampen med mobil, tablet og computer!

FC København er tvunget til at vinde kampen, hvis de endegyldigt vil sikre sig sølvmedaljerne, som også giver kvalifikation til Europa League.

FCK tager imod et FC Nordsjælland-hold, som bestemt ikke har imponeret i foråret, og derfor må man også forvente en hjemmesejr.

FCN har det dog med at drille FCK, så det kan bestemt ikke udelukkes, at der venter en overraskelse søndag aften i Telia Parken.

Se FCK – FC Nordsjælland med online live streaming!

FCK bør køre sølvet hjem

Efter en lang og besværlig sæson, så kan FC København nu få afsluttes Superligaen. Det stod allerede klart for flere uger siden, at FCK ikke kunne genvinde mesterskabet, da FC Midtjylland simpelthen var for overlegne, men derfor er sølvmedaljerne nu også vigtige.

Det er egentlig ikke fordi, FCK samler på sølvmedaljer. Det er snarere vigtigt fordi vejen til et europæisk gruppespil bliver væsentlig kortere, og det er helt afgørende for FC København, som selvfølgelig lever af europæisk fodbold.

FCKs præstationer har bestemt ikke været gode i foråret, men med en sejr på hjemmebane imod FC Nordsjælland kan de sikre sig sølv, og det bør kunne lade sig gøre.

FC Nordsjælland virker færdige for i år

FCK tager nemlig imod et tandløst FC Nordsjælland-hold. Efter en meget fornuftig start på foråret, så har FCN-holdet virket meget færdige i de seneste par uger.

Mohamed Kudus er sendt til Ajax, hvorfor han ikke kommer i kamp, og han var givetvis holdets mest betydningsfulde spiller.

Faktisk har FC Nordsjælland kun vundet en af de seneste 10 kampe, så de kommer ikke ind til kampen med selvtillid.

Omvendt har vi tidligere set, at FCN-holdet spiller på præcis samme måde uanset holdets resultater, så det ændrer nok ikke meget andet end selvtilliden, som dog også er vigtig.

FCN ligger på Superligaens sjetteplads uden mulighed for at avancere, så det kan heller ikke udelukkes, at FCN-træner Flemming Pedersen giver nogle nye spillere chancen.

FCN var klart bedst i Farum

FC Nordsjælland og FC København mødte seneste hinanden den 14. juni på kunstgræsset i Farum, hvor Ståle Solbakkens FCK-hold notorisk har haft det svært.

Det havde de også ved den lejlighed, og selvom kampen endte 1-1, så var der klasser til forskel på de to hold.

FC Nordsjælland havde et hav af chancer, men angriberne var for uskarpe, og dermed endte kampen uafgjort.

FCN-holdet har dog ikke præsteret noget så godt siden da, og det er to anderledes hold nu.

Se FCK – FC Nordsjælland med online live streaming!

Hvornår kan man live streame FCK – FC Nordsjælland online?

FCK – FC Nordsjælland kan live streames søndag den 26. juli kl. 19.00.

Du kan se FC København vs FC Nordsjælland hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp