Kampskema
FC København
vs
Hobro

FCK - Hobro Live Stream: Se FCK - Hobro online

Se FCK – Hobro med live streaming

Du kan se FCKHobro med online live streaming. Der venter en interessant kamp mellem Superligaens tophold fra FC København og et af de absolutte bundhold fra Hobro, og du kan selvfølgelig se kampen med live streaming.

FC København har spillet uafgjort i to af deres seneste tre Superligakampe, så forspringet ned til FC Midtjylland er nu kun på et point. Uanset udfaldet af dagens kamp imod Hobro, så kan man godt forvente, at det bliver tæt helt indtil slutningen af sæsonen.

Hobro har fået en fin start under den nye træner, Peter Sørensen, men de kommer til at få meget svært ved at hente point i Parken, hvor de fleste hold har det meget svært.

FCK kan ikke tåle flere pointtab

Selvom FC København fortsat ligger på førstepladsen i Superligaen, så har der været nogle svaghedstegn på det seneste.

For tre uger siden spillede FCK 1-1 på hjemmebane imod oprykkerne fra Vendsyssel på trods af at være en mand i overtal i størstedelen af kampen, men efterfølgende vandt de sikkert 2-0 over Vejle, ligeledes hjemme i Parken.

Senest spillede FCK på udebane imod FC Nordsjælland, hvor de normalt har store problemer. Det blev heller ikke nemt for dem denne gang, og en underholdende kamp endte 2-2.

Med de seneste resultater, så er forpringet ned til FC Midtylland kun på et point, og derfor er der ikke råd til at smide point. Efter en forfærdelig sidste sæson, så skal FCK virkelig vinde Superligaen i år.

Hobro har fået fin start under Peter Sørensen

Hobro har været blandt de dårligste hold i Superligaen i denne sæson, og derfor valgte ledelsen at fyre Allan Kuhn for at ansætte Peter Sørensen som brandslukker.

Han og Hobro-holdet har fået fire point ud af de første to kampe imod Esbjerg og AaB inden, de tabte 2-1 imod FC Midtjylland, hvilket må siges at være helt acceptabelt.

Problemet er, at det næsten er ligegyldigt med deres præstationer, for de har hårdt brug for point. Efter kampen imod FCK starter det frygtede nedrykningsspil.

Skal være klasser til forskel

Uanset, hvordan man vender og drejer den, så skal FC København simpelthen bare være klasser bedre end Hobro.

Hobro har vundet to ud af ni kampe imod FC København i Superliga-historien. Der var selvfølgelig det utrolige 3-0-resultat i Parken, hvor Hobro var på alles læber.

Deres anden sejr var i slutningen af 2015/2016-sæsonen, hvor FCK allerede havde sikret sig mesterskabet, og havde derfor ikke noget at spille for.

Se FCK – Hobro med online live streaming!

Hvordan ender FCK – Hobro?

FCK skal bare være så meget bedre end Hobro, men de smidt point i to af de seneste tre kampe, så man ved aldrig.

Vi tror på 3-1 til FCK.

Hold øje med

Viktor Fischer, FCK og Pål Alexander Kirkevold, Hobro.

Hvornår kan man se FCK – Hobro live stream?

FCK – Hobro kan live streames søndag den 17. marts kl. 17.00.

Du kan se FC København vs Hobro hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold