Kampskema
FC København
vs
Istanbul Buyuksehir

Se FCK - Istanbul Basaksehir Online Live Stream

Se Europa League-kampen mellem FCK og Istanbul Basaksehir direkte med online live streaming. Der venter en ekstremt spændende 1/8-finale i Europa League, når FC København tager imod de tyrkiske mestre fra Istanbul Basaksehir, og du kan selvfølgelig live streame hele kampen online!

Efter flere måneders coronapause, så kan vi nu endeligt få afviklet returkampene i Europa League. Den første kamp blev spillet samtidigt med, at Mette Frederiksen havde lukket Danmark ned, hvilket uden tvivl havde indflydelse på FCK-spillernes præstation.

Tyrkerne vandt kampen i Istanbul med 1-0 på mål af Edin Visca, men på trods af det dårlige udgangspunkt, så kan FC København sagtens spille sig i en europæisk kvartfinale for første gang i klubbens historie.

Som det ser ud nu, så spilles kampen desværre uden tilskuere, men det er endnu ikke helt sikkert. Uanset hvad, så bliver det ekstremt spændende at se FC København imod de tyrkiske mestre i Europa League, og du kan live streame hele kampen online!

Istanbul Basaksehir er blevet tyrkiske mestre

Der er sket en hel del siden, at det første opgør mellem Istanbul Basaksehir og FC København blev spillet den 12. marts.

Ligaerne skulle holde en længere pause, og den tyrkiske Süper Lig blev genoptaget i juni. Siden har Istanbul Basaksehir gjort det fremragende og for et par uger siden kunne de løfte trofæet for første gang i klubbens korte historie.

Det aftvinger selvfølgelig en del respekt at vinde så stærk en liga, men det hører med til historien, at de klassiske topklubber som Galatasaray, Fenerbahce og Besiktas allesammen har skuffet fælt, så det har været nemmere at vinde Süper Lig end det plejer at være.

Niveauforskellen på de to hold virkede ikke ret stor i den første kamp, men det er alligevel imponerende af Istanbul Basaksehir.

FCK har været skuffende i Superligaen

Situationen har været modsat for FC København, som har været skuffende i Superligaen. De endte lige akkurat på andenpladsen hele 14 point efter FC Midtjylland, og det er selvfølgelig ikke godt nok for FCK, som dog står med gode muligheder for at komme med i Europa League-gruppespillet i næste sæson.

Mens FCKs præstationer i Superligaen har været under middel, så har de leveret flere gode præstationer i Europa League.

Her tænker man særligt på 3-1-sejren på Celtic Park, som kom bag på de fleste fodboldfans.

Nu skal FC København-spillerne så forsøge at lægge Superliga-sæsonen helt bag sig, og i stedet fokusere på Europa League, hvor de har relativt gode muligheder for at skrive historie ved at komme i kvartfinalen, hvor Manchester United venter.

Tvivl om FCK-profiler

Skadede profiler har været en stor del af historien om FCK i denne sæson. Nicolai Boilesen, Andreas Bjelland, Robert Mudrazija, Viktor Fischer, Dame N’Doye og Jonas Wind har alle lidt af store skader i denne sæson, hvorfor ingen af dem har fået kontinuerlig spilletid.

Flere af disse spillere hører til blandt klubbens bedste betalte, hvorfor det selvfølgelig ikke er en holdbar situation for FCK, som forhåbentligvis også har kigget indad.

Flere af spillerne har gjort comeback, men ingen af dem er i topform. Foruden Dame N’Doyes meget slidte knæ, så er der også tvivl om han overhovedet er spilleberettiget til denne kamp, da hans kontrakt officielt udløb den 30. juni, og derfor skal han og klubben finde en løsning.

Derudover vides det ikke om Viktor Fischer bliver klar. Han var enormt god i starten af sæsonen, men han har stort set ikke spillet kontinuerlig fodbold i et år, og man må håbe, at han får styr på skaderne.

Se FCK – Istanbul Basaksehir med online live streaming!

Hvad bliver FCK – Istanbul Basaksehir?

Istanbul Basaksehir har 1-0 med fra den første kamp i Tyrkiet, og det gør holdet til klare favoritter til at gå videre.

De har på papiret et stærkere hold, hvilket deres tyrkiske mesterskab også vidner om, men FC København har i denne sæson fundet et ekstra gear frem, når de har spillet store europæiske kampe, så det kan måske ske igen.

Til forskel for tidligere, så kommer FC København ikke til at få ret meget opbakning hjemme i Telia Parken. Under normale omstændigheder var Telia Parken blevet proppet helt op, og der havde været en vanvittig atmosfære, og det taler selvfølgelig for tyrkerne.

FCK-spillerne skal forsøge at tænke tilbage på udekampen imod Celtic, hvor de spillede en fremragende kamp, og hvis de kan levere på samme niveau, så kommer de også til at slå tyrkerne ud.

Begge klubber har haft en kort pause siden sæsonafslutningen, og det må næsten være til FCKs fordel.

Vi tror på 1-1 mellem FC København og Istanbul Basaksehir.

Hvornår kan man live streame FCK – Istanbul Basaksehir online?

FCK – Istanbul Basaksehir kan live streames onsdag den 5. august kl. 18.55.

Du kan se FC København vs Istanbul Buyuksehir hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp