FC København
vs
Malmø FF

FCK vs Malmø FF Live Stream: Se Europa League Online

Se FCK – Malmø direkte med live streaming! Der venter en fantastisk kamp i Europa League, hvor FC København og Malmø FF spiller om at gå videre, og du kan se kampen på nettet med live stream.

FCK har på forhånd de bedste muligheder for at gå videre til 1/16-finalen i Europa League, da de kan klare sig med uafgjort.

Det bliver alligevel en svær kamp, da de tager imod et stærkt Malmø-hold. Malmø var ligeledes det bedste mandskab, da FCK var på besøg på Stadion i Malmø for et par måneder siden.

Det er to af Skandinaviens bedste mandskaber, der mødes. De kæmper begge om at være den største klub i Norden, og hvis man går videre fra gruppen her, så sender det et vigtigt signal.

FCK mangler anfører imod Malmø

FC København vandt i den seneste Europa League-kamp med 1-0 imod FC Lugano på udebane, hvilket var et fantastisk resultat.

Selvom det var et fint resultat, så var indsatsen ikke særligt imponerende, og desværre for FC København, så gik meget af snakken efter kampen på Carlos Zeca.

FCK-anføreren, som har været holdets klart bedste spiller i denne sæson, fik en advarsel, som gør, at han har karantæne imod Malmø.

FCK har generelt været ramt af mange skader i denne sæson, og de har bevist, at deres bredde er stærk, men lige netop Carlos Zeca kan de ikke erstatte.

Ståle Solbakken har valgt at spare anføreren fra start i to kampe i denne sæson. Det gjorde han imod Hillerød i Sydbank Pokalen og i Superligaen imod Lyngby BK.

I begge tilfælde var han nødt til at skifte ham ind i pausen, da spillet simpelthen ikke hang sammen. Derfor bliver det spændende at se, hvordan det kommer til at gå imod Malmø, som er væsentlig stærkere end de førnævnte modstandere.

Malmø-legende afslutter karrieren i Telia Parken

En af mange store historier omkring kampen mellem FCK og Malmø er, at den svenske legende Markus Rosenberg stopper karrieren efter.

Hans kontrakt med Malmø udløber ved årsskiftet, og selvom klubben har forsøgt at få ham til forlænge kontrakten, så kommer det ikke til at ske.

Markus Rosenberg spillede sin sidste hjemmekamp, da Malmø tog imod Dynamo Kiev i Europa League for et par uger siden.

Der var lagt op til den helt store afsked med en stor, personlig tifo før kampen, og man må sige, at han indtog hovedrollen med to kasser.

Det sidste mål blev scoret dybt inde i overtiden til 4-3, og han sagde dermed farvel til Malmø på den helt perfekte måde.

Nu spiller han så sin absolut sidste kamp imod FCK i Parken. Sidst, Rosenberg spillede i Parken, der havde han også en hovedrolle. Han provokerede Christian Poulsen, som så slog ham i maven, og kort efter blev landskampen mellem Danmark og Sverige så afbrudt.

Fantastisk kulisse venter i Parken

Der er som sagt lagt op til et helt stort brag mellem FCK og Malmø. Det er kampen om at være det bedste hold i Skandinavien, og der forventes derfor også en imponerende kulisse.

Der er i skrivende stund omkring 300 billetter tilbage, og disse forventes udsolgt før kampen begynder torsdag aften.

Vi kan dermed forvente et samlet tilskuertal på næsten 35.000, hvilket ville være det højeste antal i flere år for FCK.

Malmø har omkring 2.500 billetter til deres udefans bag det ene mål, men de kunne uden problemer have solgt det dobbelte.

Derudover forventes der at være en del svenske fans på de forskellige tribuner rundt omkring.

Hvad bliver FCK – Malmø FF?

FC København kan som sagt klare sig med uafgjort, mens Malmø med al sandsynlighed skal bruge en sejr for at gå videre i Europa League.

FCK har generelt spillet meget beregnende og efter forskellige resultater, og det ville være underligt, hvis FC København kom stormende frem på banen.

De vil forsøge at stå kompakt i kæderne, og så skal de slå til på dødbolde. FCK skabte stort set ingen chancer i den omvendte kamp i Malmø, og det bliver uden tvivl en tæt kamp.

FC København skal forsøge at dominere, og gå efter sejren på trods af, at de kan klare sig med uafgjort, da det er farligt at have det mindset.

Vi tror på 1-1 efter en gyser af en fodboldkamp.

Kampens profiler

Dame N’Doye har det med at levere i de store kampe, når der er allermest brug for ham. Han har ikke været på toppen siden han kom tilbage fra sin skade, men han scorede et vigtigt mål i søndagens kamp imod FC Nordsjælland.

Derudover er Markus Rosenberg en kæmpe profil, som spiller sin karrieres sidste kamp. Det bliver interessant at se ham kæmpe imod FCKs midtstoppere, som skal være meget opmærksomme på ham, da han kommer til at være ekstremt motiveret.

Hvornår kan man live streame FCK – Malmø FF?

FC København – Malmø FF kan live streames torsdag den 12. december 2019 kl. 18.55.

Du kan se FC København vs Malmø FF hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp