FC København
vs
OB

FCK - OB Live Streaming: Se FCK - OB Online

Se Superliga-kampen mellem FC København og OB direkte med live streaming. Mandag aften spilles årets sidste Superligakamp i Telia Parken, når de danske mestre fra FCK tager imod top seks-kandidaterne fra OB, og du kan se kampen online med live stream.

Efter FC Københavns hårde kamp imod Malmø FF i Europa League, så skal de nu have afsluttet efterårssæsonen med en sejr imod OB.

OB har et solidt hold, men de har været ganske svingende i den seneste måneder, og de plejer at have det meget svært imod FCK.

Ståle Solbakken vil måske rotere lidt på holdet efter de hårde kampe, men omvendt så er det årets sidste kamp, så det skal spillerne kunne klare.

Se FC København – OB med live streaming!

FCK har godt styr på OB

FC København er bestemt ikke OBs favoritmodstander. I de seneste 10 kampe mellem de to klubber, har OB kun formået at vinde en gang, mens FCK har vundet de resterende ni kampe.

Selvom FCK har været relativt suveræne i Superligaen, så er det alligevel utroligt, at OB har haft det så svært.

De har derudover vundet 12 af de seneste 15 hjemmekampe imod OB, hvor gæsternes seneste sejr fandt sted for over 10 år siden.

Den omvendte kamp blev spillet i Superligaens første spillerunde, hvor OB kom tidligt foran 2-0, men havde problemer efter pausen.

Takket være en reducering af Jonas Wind før pausen og to scoringer af Dame N’Doye i anden halvleg, så lavede FCK et flot comeback, og vandt kampen 3-2.

OB-offensiven er gået i stå

Tidligere på sæsonen havde OB en af Superligaens farligste angrebsduoer med Bashkim Kadrii og Sander Svendsen som scorede et hav af mål, og satte hinanden flot i scene.

OB har ganske vist scoret i størstedelen af deres kampe, men de spillede 0-0 i en meget tam kamp sidste mandag.

De har altså kun scoret et mål i de seneste to kampe, og det blev scoret af Bashkim Kadrii blev straffespark.

Sander Svendsen virker som en mand i meget dårlig form, og han er også blevet skubbet ud af startopstillingen på det seneste.

Hvad bliver FCK – OB?

FC København er selvfølgelig favoritter, men i torsdags spillede de sæsonens største kamp foran et udsolgt Parken, så den har selvfølgelig fyldt alt hos FCK-spillerne.

De bør dog stadig være motiverede for at afslutte sæsonen godt. Taber man kampen, så skal man tænke på det i de kolde vintermåneder.

Vi tror på 2-1 til FCK.

Kampens profiler

Carlos Zeca sad ude med karantæne i torsdagens kamp imod Malmø, men han er tilbage på holdet imod OB, og han har været holdets bedste spiller i lang tid.

Derudover bliver det et fint gensyn med Bashkim Kadrii, som desværre aldrig slog til i FCK.

Hvornår kan man se FCK – OB?

FCK – OB kan live streames mandag den 16. december kl. 19.00.

Du kan se FC København vs OB hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold