Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

FC København
vs
OB

FCK - OB Live Stream & TV: Se FCK - OB Online

Se FCK – OB med online live streaming! Der venter en meget spændende kamp i den danske Superliga, når FC København tager imod OB hjemme i Parken, og du kan live streame hele kampen online!

FC København er ved at komme tilbage på sporet, og de har vundet de seneste tre Superliga-kampe. Der skal dog mere til at rette op på den elendige start, så de kan slet ikke bruge andet end en sejr i søndagens kamp.

OB har faktisk præsteret ret godt på det seneste, men de må stadig tage til takke med en lidt sløj niendeplads i Superligaen.

Det er dog stadig så tæt i Superligaen, at man slet ikke skal konkludere noget endnu. FC København er eksempelvis kun fem point fra førstepladsen, mens OB kun er fire point fra en top seks-placering.

Se FCK – OB med live streaming!

FCK bør få profilerne tilbage

FC København har været ramt af mandefald i løbet af det turbulente efterår. Flere spillere har været ude med skader og karantæner, men mest af alt, så er FCK-truppen flere gange blevet ramt af corona.

Viktor Fischer, Jonas Wind, Pierre Bengtsson, Kamil Wilczek og Mikkel Kaufmann er blot nogle af de spillere, som Jess Thorup har måtte undvære i flere kampe.

Nu er der efterhånden gået nogle uger siden de positive testresultater, så mon ikke de er klar til at spille imod OB.

Det er i øvrigt interessant at se, hvordan FCK stiller op for tiden. Mohamed Daramy, Kamil Wilczek, Jonas Wind og Viktor Fischer kæmper umiddelbart om de samme angriberpladser, mens Pep Biel er blevet rykket ind i midten, hvor han ser mere komfortabel ud.

OB spillede sæsonens bedste kamp imod FCK

OB har ikke haft en særligt interessant sæson. De er for svingende i præstationerne, hvorfor de fortsat ligger placeret som nummer ni i Superligaen.

Afstanden op til de andre midterhold er ikke ret stor, så de kan sagtens nå noget i denne sæson.

En af OBs bedste kampe i denne sæson blev faktisk spillet imod netop FC København. Den kamp fandt sted i første spillerunde, og blev spillet på OBs hjemmebane Nature Energy Park.

Allerede efter 17 minutter havde OB helt fortjent bragt sig foran 2-0, og det blev endnu værre for FCK, da Issam Jebali gjorde det til 3-0 kort inden pausen.

OB udspillede FCK totalt, og den daværende manager Ståle Solbakken gav spillerne en skideballe i pausen.

Det skulle vise sig at hjælpe en smule, da FCK kom på 3-2 efter to scoringer af Kamil Wilczek, men de kom ikke tættere.

Særligt i første halvleg viste OB, hvad de er i stand til, men vi ser det ikke ofte nok. Nu venter der en meget svær kamp imod et FCK-hold, som er begyndt at få selvtilliden tilbage.

Se FCK – OB med online live streaming!

Hvad bliver FCK – OB?

FCK er klare favoritter, og det ville være ret overraskende, hvis ikke de vandt imod OB.

Vi tror på 2-1 til FCK.

Du kan se FC København vs OB hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold