FC København
vs
Piast Gliwice

FCK - Piast Gliwice Live Streaming: Se FC København - Piast Gliwice online!

Se FCK – Piast Gliwice direkte med online live streaming! Der venter en meget spændende Europa League-kvalifikationskamp mellem FC København og Piast Gliwice.

FCK-holdet er på papiret væsentlig stærkere end Piast Gliwice, men det kan sagtens blive en tættere kamp end man forventer.

Ståle Solbakkens FCK-hold har store problemer med at skabe, og da de gæstende polakker nok vil stille sig lavt på banen, så kan det blive svært.

Selvom FC København har fået en meget dårlig sæsonstart, så plejer de stadig at have et meget højt topniveau i Europa.

Se FCK – Piast Gliwice med online live streaming!

Det kører ikke for FCK

Der begynder at være pres på FCK-manager Ståle Solbakken. På trods af enorme investeringer i spillertruppen, så har spillet ikke fungeret i et godt stykke tid efterhånden.

Mens de i den seneste sæson skulle undskylde sig lidt med skader, så har de alle profilerne klar til kamp i øjeblikket.

FCK ligger omkring nedrykningsstregen i Superligaen efter to nederlag i de første to kampe. De tabte fortjent premieren med 3-2 imod OB, mens de spillede tæt derby imod Brøndby i søndags, som dog blev tabt 2-1.

FCK har indtil videre kun spillet en enkelt kamp i Europa, da de mødte IFK Göteborg i anden runde af Europa League-kvalifikationen.

FCK var det klart bedste hold på banen, men de kom alligevel bagud 1-0 med et kvarter igen. Siden satsede FCK hårdt, og det gav pote, da Robert Mudrazija udlignede til 1-1.

Få minutter senere scorede Jonas Wind det afgørende sejrsmål til 2-1.

Piast Gliwice er ikke skræmmende

Piast Gliwice er et solidt polsk hold, som dog ikke er i nærheden af storklubberne Legia Warszawa og Lech Poznan.

De har umiddelbart ikke nogle kendte profiler i deres trup, men de har faktisk to spillere, som tidligere har spillet i Superligaen.

Det drejer sig om Mikkel Kirkeskov, der dækker Gliwices venstre back, og så angriberen Piotr Parzyszek, der har spillet i Randers FC.

De endte på andenpladsen i den polske liga i den seneste sæson, men endte på 13. pladsen sæsonen inden, hvilket fortæller noget om niveauet.

Piast Gliwice har aldrig været i et europæisk gruppespil, så det er vel fair nok at mene, at det ville være en katastrofe, hvis FCK røg ud til polakkerne.

Der spilles selvfølgelig uden tilskuere i Telia Parken, og der vil ikke være noget returopgør til at rette op på eventuelle fejl.

Se FCK – Piast Gliwice med online live streaming!

Hvornår kan man live streame FCK – Piast Gliwice online?

FCK – Piast Gliwice kan live streames torsdag den 24. september kl. 20.00.

Du kan se FC København vs Piast Gliwice hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp