FC København
vs
Røde Stjerne

FCK - Røde Stjerne Live Stream: Stream kampen online!

Live Stream FCK – Røde Stjerne Online

Kampen mellem FC København og Røde Stjerne kan live streames direkte på nettet. Der venter en fantastisk kamp i Telia Parken mellem FCK og Røde Stjerne, og hvis du ikke ser Champions League-fodbold i TV, så kan du heldigvis live streame kampen online.

FC København kom hjem fra Beograd med et fint udgangspunkt, men der venter stadig en stor opgave på hjemmebane i returkampen.

Røde Stjerne er ikke noget fantastisk fodbold, men de har nogle dygtige spillere, og de er ret stærke taktisk.

Derudover, så har de meget europæisk erfaring, så de ved godt, hvordan man håndterer sådan en opgave.

FC København fik fint udgangspunkt med hjem

FC København-spillerne fik en stor oplevelse, da de i tirsdags mødte Røde Stjerne på det berømte og berygtede Marakana.

Det lignede en stor opgave for spillere som Carlo Holse, Jens Stage og Jonas Wind, som trods alt ikke har meget erfaring fra den slags kampe.

FCK-spillerne virkede dog nogenlunde kølige, da kampen først gik i gang. Det var en svær kamp uden de store chancer, og derfor var det også uheldigt, at Røde Stjerne kom foran i slutningen af første halvleg på en heldig scoring.

FCK-spillerne var det bedste hold i anden halvleg, men der skulle lidt held med før, de fik udlignet. Indskiftede Pep Biel tog et smart træk i Røde Stjernes felt, og han lagde sig ned, da modstandere satte benet ind foran ham.

20-årige Jonas Wind skulle tage sig af straffesparket, og han scorede på køligste vis til 1-1, som er et fint udgangspunkt for FCK.

Bliver nok en nervøs kamp

Når det er sagt, så venter der stadig en meget svær hjemmekamp. FC København er som sagt sikret et europæisk gruppespil, hvis de går videre i CL-kvalifikationen, og derfor står der mange millioner på spil.

Selvom spillerne givetvis ikke har det i hovedet, når de går på banen, så står der stadig så meget på spil, at det kan få betydning for kampens forløb.

Det forventes ikke, at FC København stormer frem fra starten af kampen. Det vil være mere fordelagtigt at lade Røde Stjerne, som jo skal score minimum en gang, komme frem på banen, og så prøve at udnytte pladsen bag deres forsvar.

Røde Stjerne har et rent tungt hold, så det bør være muligt for folk som Viktor Fischer, Carlo Holse og Jonas Wind at løbe i dybden.

FC København vil nok gå på banen med det mål om at holde Røde Stjerne væk fra chancer, og så ved de godt, at de nok selv skal få chancer til at score.

Det vigtigste for FCK vil være ikke at begå store fejl, og så sørge for, at Røde Stjerne ikke får plads til at løbe kontra, hvilket de er meget dygtige til.

Røde Stjernes stjerne skal holdes nede

Røde Stjerne har ikke ret mange profiler på deres mandskab, men de har dog en enkelt, som nok var banens bedste i den første kamp i Serbien.

Det var selvfølgelig Marko Marin, som tidligere har spillet i klubber som Chelsea, Gladbach og Sevilla. Han ligger på den offensive midtbane bag den ene angriber, og Røde Stjerne-spillerne forsøger at finde ham stort set hele tiden.

Han trækker ofte ud i højre side, så det er herfra, at meget offensivt sker hos Røde Stjerne. Carlos Zeca kommer formentlig til at skulle holde et vågent øje med Marko Marin, mens Viktor Fischer også får meget at se til defensivt, hvilket han fortsat ikke er ret god til.

Når det er sagt, så bør FC København have stærkere spillere og med en solid hjemmebane i Parken, så bør det være muligt at gå videre til næste runde, hvor Young Boys venter.

Hvad bliver FC København – Røde Stjerne?

FC København har et godt resultat fra den første kamp, så de er klart favoritter til at gå videre. Vi kan dog godt forvente en tæt kamp, da Røde Stjerne ikke ligefrem er en modstander, man bare kører over.

FCK kan som sagt gå afventende ud til kampen, men de skal omvendt også dominere på bolden. Det bør ikke være et problem at komme frem til chancer imod Røde Stjerne, men det handler også om at være kølig og ikke mindst skarp på de chancer, man får.

Vi tror på 2-1 til FCK.

Kampens profiler

Viktor Fischer har slet ikke leveret for FCK i de seneste par kampe, men alle ved, hvor højt hans topniveau er.

Dame N’Doye og Jonas Wind har begge været fantastisk i starten af sæsonen, og de bliver selvfølgelig også vigtige for holdet.

Derudover skal FCK håbe på, at Andreas Bjelland er klar igen efter at have siddet ude i den første kamp. Hans rutine og boldomgang vil være en kæmpe fordel i forhold til at spille med Sotirios Papagiannopoulos.

Hos Røde Stjerne er Marko Marin den helt klare stjerne.

Hvornår live streames FC København – Røde Stjerne?

FC København – Røde Stjerne kan live streames tirsdag den 13. august kl. 20.00.

Du kan se FC København vs Røde Stjerne hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold