Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

FC København
vs
Randers FC

FCK v Randers Live Stream: Se FCK - Randers Online

Se FCKRanders med live stream! Superligaens niende spillerunde skal afsluttes mandag aften, når FC København tager imod Randers FC.

Der står tre meget vigtige point på spil. FCK-holdet er under hårdt pres, og de er simpelthen tvunget til at vinde hjemmekampen imod Randers, hvis de skal gøre sig de mindste forhåbninger om at vinde det danske mesterskab.

FCK-træner Jess Thorup fik en forfærdeligt start på tilværelsen i København. Efter en horrible FCK-indsats, så tabte de udekampen imod FC Midtjylland med 4-0.

Randers er fortsat et solidt midterhold, men nu skal FC København vise, at de har Danmarks dyreste og derfor bedste spillertrup.

Se FCK – Randers online med live streaming!

Jess Thorup har fået vigtig pause med FCK-holdet

Jess Thorup havde en hektisk første uge som FCK-træner. Først tog FCK imod Avarta hjemme i Parken, og på trods af den gigantiske forskel på de to klubber, så skulle det vise sig at være besværligt for FCK at køre en 2-1-sejr hjem.

Den helt store test kom dog først i den efterfølgende weekend, hvor FCK besøgte FC Midtjylland på MCH Arena.

Det blev til en fodboldopvisning, og FCM-holdet vandt helt fortjent med 4-0.

Nu har Jess Thorup så haft to uger på træningsbanen sammen med spillerne, og derfor kunne man godt forestille sig flere taktiske ændringer til kampen imod Randers.

Viktor Fischer sidder ude med karantæne, mens Jens Stage, Nicolaj Thomsen og Andreas Bjelland mangler på grund af skader.

Randers har været gode på udebane

Gæsterne fra Randers har det notorisk svært i Parken, hvor de ikke har vundet siden 2013. FC København har faktisk vundet de seneste fem hjemmekampe imod Randers med en samlet målscore på 16-2.

Randers har generelt været stabilt midterhold, som henter langt størstedelen af deres point på udebane, men sådan har det ikke været i denne sæson.

Randers FC er faktisk Superligaens dårligste hjemmehold i denne sæson med kun et point i fire kampe. Omvendt har de været blandt ligaens bedste udehold ved at få seks point i fire udekampe.

Udover tilfældigheder, så hænger det også sammen med de tomme stadions. Hjemmebanefordelen er i øjeblikket minimal medmindre man selvfølgelig spiller på kunstgræs, hvilket dog ikke er tilfældet her.

Se FCK – Randers med online live streaming!

Hvad bliver FCK – Randers?

Der er ikke tvivl om, at FCK har det klart stærkeste hold. Selvom de har underpræsteret voldsomt, så får de vigtige profiler tilbage, og de skal simpelthen være i stand til at slå Randers, som tingene ser ud nu.

Vi tror på 2-1 til FCK.

Du kan se FC København vs Randers FC hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold