FC København
vs
Sl. Prag

FCK - Slavia Prag Live Stream: Se Europa League fodbold

Se FCK – Slavia Prag online live stream

Du kan se Europa League-kampen mellem FCK og Slavia Prag direkte med online live stream. Der venter et brag af en kamp, når FC København tager imod Slavia Prag i Europa League, og du skal selvfølgelig se kampen med live stream!

FC København vandt en flot 3-1-sejr imod Vejle i søndagens Superliga-kamp, og de skal nu tage selvtilliden med til den vigtige EL-kamp imod Slavia Prag.

Slavia Prag kommer ikke med de store stjerner til Parken, men de har spillet en flot sæson, og det bliver ikke en nem opgave for FCK.

Se FCK – Slavia Prag online med live stream!

FCK må ikke tabe til Slavia Prag

Der er spillet to kampe af årets Europa League-turnering. FC København startede med at spille 1-1 på hjemmebane imod Zenit, og vandt efterfølgende en flot sejr på 2-1 imod Bordeaux.

FCK har dermed gode kort på hånden før de sidste fire kampe af gruppespillet. De fører gruppen med fire point, men Zenit har samme antal.

Slavia Prag ligger på tredjepladsen med 3 point, og kan selvfølgelig overhale FCK, hvis de vinder torsdagens kamp i Parken.

Derfor vil FCK-manager Ståle Solbakken nok også gribe kampen forsigtigt an. Det ville ikke være en katastrofe at spille uafgjort omend det heller ikke ville være tilfredsstillende.

Henter FCK sejren imod Slavia Prag, så har de særdeles gode muligheder for at gå videre fra gruppespillet, hvilket selvfølgelig er klubbens mål.

Slavia Prag fører i Tjekkiet

Der er nok ikke mange danske fodboldfans, der har det store kendskab til tjekkisk fodbold eller Slavia Prag.

Størstedelen af truppen er tjekker, men de har også profiler fra Cameroun, Rumænien og Slovakiet. De endte på andenpladsen i sidste sæson med 59 point efter 30 kampe, syv point efter Viktoria Plzen.

I øjeblikket fører de dog den tjekkiske liga efter de første 12 runder, og en af de helt store profiler har været Josef Husbauer, som spiller på den centrale midtbane.

Viktor Fischer skal vise klassen

FCKs største profil hedder Viktor Fischer, og han kan blive den helt afgørende spiller imod Slavia Prag. Han har efterhånden noget at bevise efter en skade, som har holdt ham ude af to FCK-kampe samt de to landskampe.

Han var tilbage i startopstillingen i weekendens kamp imod Vejle, men viste sig ikke ordentligt frem. Han blev endda skiftet ud til stor frustration, og nu skal han så levere en god præstation imod Slavia Prag.

Se FCK – Slavia Prag direkte med live stream!

Hvordan ender FCK – Slavia Prag live stream?

FCK er favoritter, og de skal meget gerne vinde imod Slavia Prag. De skal i hvert fald undgå et nederlag.

Vi tror på 2-1 til FCK.

Hold øje med

Viktor Fischer, FCK og Josef Husbauer, Slavia Prag.

Hvornår kan man se FCK – Slavia Prag live stream?

FCK – Slavia Prag live streames torsdag den 25. oktober kl. 18.55.

Du kan se FC København vs Sl. Prag hos Dplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Dplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår
Pris: 159 kr./mdr. Kvalitet: God DplayDplay
leptop-www 1. Gå til Dplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold