FC Midtjylland
vs
AC Horsens

FC Midtjylland - AC Horsens Live Streaming Online

Se Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og AC Horsens direkte med online live streaming!

Superligaens førerhold fra FCM skal fortsætte den gode stime, når de søndag eftermiddag tager imod bundholdet fra AC Horsens.

Det ligner derfor det en klar sejr til Brian Priskes FC Midtjylland-hold. Man må dog aldrig undervurdere AC Horsens, som netop har besejret FC København på udebane.

FCM har dog et godt tag på AC Horsens normalt, og vi forventer da også endnu en sejr til Ulvene fra Herning.

FCM er historisk stærke

Status for FC Midtjylland i foråret er fire kampe, fire sejre og en målscore på 9-0. Da FC København samtidigt sejler rundt i deres kampe, så er forspringet nu på hele 12 point med 12 kampe tilbage.

Der er derfor ikke ret meget tvivl om, at FC Midtjylland vinder mesterskabet i denne sæson. Et gennemsnit på 2,58 er helt vanvittigt og noget, som kun FC København historisk har kunne klare.

De har endda forstærket mandskabet væsentlig i vinterpausen ved at hente Ronnie Schwartz, Anders Dreyer, Lasse Vibe og Dion Cools.

FC Midtjylland har besejret AC Horsens i de seneste syv kampe på stribe, så det er svært at forestille sig, at AC Horsens tager point med hjem fra Herning.

AC Horsens har spillet mærkeligt forår

Mens FC Midtjylland har været suveræne, så har AC Horsens været helt elendige frem til sidste weekend, hvor de besejrede FC København på udebane.

Inden da havde ACH tabt 6-0 imod FC Nordsjælland, 2-1 imod AGF, 2-1 imod Randers før de gik videre i DBU Pokalen efter en straffesparkskonkurrence imod Silkeborg.

Senest mødte de dog FCK på udebane i Parken, og her vandt de utroligt nok med 1-0 på mål af Alexander Ludwig.

Det er ikke noget nyt, at AC Horsens er svære at blive klog på. Man sidder med fornemmelsen af, at de både kan tabe 6-0 eller vinde 1-0 uden at man ville blive direkte chokeret.

De største profiler

FC Midtjylland har et hav af profiler. Det er selvfølgelig svært at komme uden om den centrale midtbane med Frank Onyeka og Evander, men længere fremme har de som nævnt hentet nogle spændende spillere.

Anders Dreyer har fået en flot start i klubben, så han er værd at holde øje med.

Hos AC Horsens er der ikke de store profiler, men Bjarke Jacobsen spillede flot i Parken.

Hvad bliver FC Midtjylland – AC Horsens?

FC Midtjylland er store favoritter, men man må ikke undervurdere AC Horsens, som er stærke, når man ikke regner med.

Vi tror på 3-0 til FCM.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår