Kampskema
FC Midtjylland
vs
Esbjerg fB

FC Midtjylland - Esbjerg live stream: Se fodbold her!

Se FC Midtjylland – Esbjerg med live stream

Du kan se FC MidtjyllandEsbjerg direkte med live stream. Der venter en spændende Superligakamp mellem FC Midtjylland og Esbjerg, som ikke har vundet i årets Superliga, og du kan se kampen direkte med live streaming online.

De danske mestre fra FC Midtjylland har fået en svær start på den nye sæson, og de kommer direkte fra en CL-kvalkamp i Kazakhstan. Omvendt har Esbjerg heller ikke fået en særligt god start, så det er måske lige vidt.

Se FC Midtjylland – Esbjerg direkte med live streaming. Live streaming er den klart bedste måde at se fodbold, hvis du ikke gider betale dyre TV-pakker.

FC Midtjylland har fået dårlig sæsonstart

FC Midtjylland var virkelig stærke i sidste sæson, og med tanke på deres transferaktivitet henover sommeren, så skulle man tro, at det var et forstærket hold, der mødte op til den nye sæson.

Det har man dog ikke kunne se på banen, hvor FCM har fået en svær start i Superligaen. De startede med at spille 1-1 imod AGF på hjemmebane, og i sidste weekend tabte de så 2-1 til AaB efter at have været foran 1-0.

Som venstre back Marc Dal Hende fortalte efter kampen, så mangler FC Midtjylland den power og energi, som har kendetegnet dem igennem nogle år. De virker mere passive, og det tyder på, at de lige skal bruge noget tid på at komme i gang.

Derudover er FC Midtjylland midt i Champions League-kvalifikationen, hvor de i tirsdags mødte Astana fra Kazakhstan. Det har været en meget hård uge med masser af rejsetid, og det vil man nok også kunne se imod Esbjerg.

Esbjerg kan få point på MCH Arena

Esbjerg får nok ikke bedre muligheder for at hente point på MCH Arena. FC Midtjylland virker relativt svage, og selvom Esbjerg ikke har fået en god sæsonstart, så ser det nogenlunde ud.

Esbjerg startede med at spille 1-1 på udebane imod FC Nordsjælland, hvor mange hold har det svært. De var ringe i første halvleg, hvor de tydeligvis skulle vænne sig til Superligaen, men de kom fint efter det i anden halvleg.

Esbjerg har mange spændende talenter som f.eks. Anders Dreyer, som blev topscorer i sidste sæsons 1. division. Han scorede tre gange i den afgørende playoff-kamp i sidste sæson, og havde dermed stor ære i oprykningen til Superligaen.

Der er pres på FC Midtjylland for at vinde, hvis ikke de skal sættes helt af i topkampen af Superligaen. Omvendt kommer de lige fra en CL-kamp, og de kommer ikke til at være på 100 %.

Se FC Midtjylland – Esbjerg direkte med live stream.

Hvordan ender FC Midtjylland – Esbjerg live stream?

FCM er favoritter, men det kan sagtens blive en tæt kamp.

Vi tror på 2-1 til FCM.

Profiler

Paul Onuachu, FC Midtjylland og Anders Dreyer, Esbjerg.

Hvornår kan man se FC Midtjylland – Esbjerg live stream?

FC Midtjylland – Esbjerg spilles lørdag den 28. juli kl. 16.00 på MCH Arena i Herning.

Du kan se FC Midtjylland vs Esbjerg fB hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold