FC Midtjylland
vs
FC København

FC Midtjylland - FCK Live Stream: Se Pokal Fodbold

FC Midtjylland – FCK live stream: Sydbank Pokalen

Torsdag aften mødes FC Midtjylland og FCK i Sydbank Pokalen, og du kan live streame kampen online. Danmarks to bedste fodboldhold står overfor hinanden på MCH Arena i Herning, men hvis du ikke kan se fodbold i TV, så kan du heldigvis se FCM – FCK med live streaming online.

Både FC Midtjylland og FC København har gjort det flot i Superligaen, men nu gældet det Sydbank Pokalen, og det kan give en anderledes kamp.

FC Midtjylland er meget stærke hjemme på MCH Arena, og vil derfor også være favoritter til at vinde kampen, men FC København har givetvis det stærkeste hold på papiret.

Der venter en underholdende kamp, og du skal selvfølgelig sidde klar, når der fløjtes op kl. 19.30.

FC Midtjylland og FCK mødes i storkamp

Det kan næsten ikke blive en bedre fodboldkamp i Danmark. FC Midtjylland og FCK har været de klart bedste hold i denne sæson, så der er selvfølgelig store forventninger til torsdagens møde.

Vi har ikke manglet underholdning, når FCM og FCK har spillet fodbold i de senere år. Særligt når holdene mødes på MCH Arena i Herning har det været målrigt, hvilket selvfølgelig kan aflæses i statistikbøgerne.

De seneste fem kampe på MCH Arena mellem FCM og FCK har givet hele 22 mål. Det handler selvfølgelig om, at begge hold går på banen for at vinde kampene, og man er ikke bange for at angribe modstanderen med mange mand.

Vil FCK spare spillere?

Kampen kommer en smule uheldigt for FC København, som på grund af deres Europa League-gruppespil har et meget stramt program.

FCK har allerede spillet langt flere kampe end noget andet hold i Danmark, og det vil kun fortsætte resten af efteråret.

Foruden antallet af kampe, så venter der FCK en meget stor kamp på søndag, hvor de møder ærkerivalerne fra Brøndby.

Det er svært at kalde den ene kamp mere vigtig end den anden, da de er ret så forskellige, men det er selvfølgelig muligt, at FCK-manager Ståle Solbakken vil spare nogle spillere.

Efter søndagens kamp på Brøndby Stadion, skal FCK en tur til Prag for at spille en ekstrem vigtig Europa League-kamp.

Ståle er ikke den største fan af at rotere fuldstændigt på holdet, men man må gå ud fra, at der bliver byttet ud på et par enkelte pladser.

FCK har det svært i Midtjylland

FC København har ikke haft det nemt, når de har besøgt FC Midtjylland. De seneste fire kampe er blevet tabte, og de har faktisk lukket hele tre mål ind hver gang, hvilket bestemt ikke ligner FCK.

3-1, 3-2, 3-1 og 3-2 er cifrene fra de kampe, og det lyder jo umiddelbart meget godt for neutrale tilskuere, der bare vil have underholdning.

Ståle Solbakken kan naturligvis ikke være tilfreds med de resultater, når selvforståelsen i FCK er, at de er Danmarks klart bedste fodboldhold.

Om det vil få ham til at ændre i taktikken, er meget svært at sige, men forsvaret virker ikke særligt solidt i øjeblikket.

Selvom FCK vandt 4-2 over AGF i weekenden, så var der ikke tilfredshed med, hvor åben kampen var.

Du kan se FC Midtjylland – FCK direkte med live streaming!

Hvordan ender FC Midtjylland – FC København live stream?

Det er svært at spå om, hvem der vinder kampen, som virker ret lige. Vi tør dog godt love mål og underholdning, da begge hold er bedste i den offensive del af spillet.

Vi tror på 3-2 efter en fantastisk kamp.

Hold øje med

Paul Onuachu, FC Midtjylland og Viktor Fischer, FCK.

Hvornår kan man se FC Midtjylland – FC København live stream?

FC Midtjylland – FCK kan live streames torsdag den 1. november kl. 19.30.

Du kan se FC Midtjylland vs FC København hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold