Kampskema
FC Midtjylland
vs
FC København

Midtjylland v FCK Live Streaming: Se FCM v FCK Online

Se Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og FCK online med live stream! Ved at live streame Superliga fodbold online, så slipper du for at købe dyre TV-pakker kun for at se fodbold. I stedet kan du se alle kampe fra Superligaen online på mobil, tablet og PC!

Der venter en stor kamp på MCH Arena i Herning, hvor der forventes at komme op imod 4.000 tilskuere, når FC København kommer på besøg.

FC Midtjylland er langt bedre kørende, og må derfor også forventes at vinde torsdagens topkamp i Superligaen.

Det plejer at være ekstremt underholdende, når Midtjylland og FCK mødes, og da gæsterne er tvunget til at vinde kampen, så bør det interessant at se på.

Se FC Midtjylland – FCK online live streaming!

FCK har det meget svært i Midtjylland

FC Midtjylland og FC København har Danmarks to bedste fodboldhold. De bruger langt flere penge på transfers og lønninger end de resterende klubber i dansk fodbold.

Derfor burde de to klubber også være på nogenlunde samme niveau, men sådan har det bestemt ikke været i de seneste par år.

De danske mestre fra FC Midtjylland har spillet Champions League for første gang nogensinde, og hvis de genvinder mesterskabet, så står de også med gode muligheder for at komme med igen.

FCM kan tage et kæmpe skridt imod mesterskabet, hvis de formår at besejre FCK hjemme på MCH Arena, og det er der en, der tyder på, at de gør.

FC Midtjylland har nemlig vundet de seneste ni hjemmekampe imod FCK, og er med afstand den klub, som FC København har det sværest imod.

Da FC København senest besøgte Heden tabte de med 4-0, og selvom de er bedre kørende nu, så får de det meget svært i Herning.

FCK har ikke udspillet chancen endnu

Det er absolut sidste chance for FC København, hvis de vil spille med om det danske mesterskab i denne sæson.

Det er fortsat urealistisk, men heldigvis gør Superliga-strukturen det muligt at hente relativt mange point på kort tid.

10 point er meget at indhente på et så stærkt hold som FC Midtjylland, men der venter yderligere en indbyrdes kamp i Parken, og det kan slet ikke udelukkes, at FCM begynder at tabe point.

Hvis ikke Jess Thorups hold vinder på MCH Arena, så er løbet dog kørt. Da vil FCKs opgave være at komme med i næste sæsons Europa League, hvilket er helt afgørende for, at FC Københavns forretning kan køre rundt.

Der venter en underholdende og meget spædende fodboldkamp i Herning, hvor der endda kommer tilskuere på stadion!

Live Stream FC Midtjylland – FCK online!

Hvad bliver kampen?

FC Midtjylland bør udbygge deres vanvittige stime af sejre imod FCK, og vi tror på 3-1 til FCM.

Du kan se FC Midtjylland vs FC København hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold