FC Midtjylland
vs
FC Nordsjælland

Live Stream FC Midtjylland - FC Nordsjælland Online

Live Stream FC Midtjylland – FC Nordsjælland online!

Du kan live streame FC Midtjylland – FC Nordsjælland direkte på nettet. Det er ikke længere normen at se Superliga-fodbold på TV, da online live streaming er blevet så nemt, og hvis du vil se FC Midtjylland – FC Nordsjællan, så er live streaming den bedste løsning.

Vicemestrene fra FC Midtjylland kom godt fra land i premieren imod Esbjerg i første halvleg, men havde problemer efter pausen, og de skal være meget tilfredse med at vinde kampen 1-0.

Mange var bekymrede på FC Nordsjællands vegne, da de har solgt adskillige profiler, og måtte undvære nogle flere på grund af skader, men de leverede en fantastisk præstation, så de skal formentlig ikke regnes blandt nedrykningskandidaterne.

Du kan live streame den spændende og formentlig målrige kamp mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland online!

Kommer FCM-anfører Jakob Poulsen tilbage på holdet?

En af de store historier fra den første runde af Superligaen var FC Midtjylland-træner Kenneth Andersens beslutning om at bænke anfører Jakob Poulsen.

Han har været en af Superligaens bedste spillere og FCMs hjerte på holdet, og da han eftersigende ikke er skadet, så måtte han se alle 90 minutter af FC Midtjyllands 1-0-sejr imod Esbjerg fra bænken.

Han var tydeligt skuffet efter kampen, og man blev ikke meget klogere af at høre Kenneth Andersen, som blot sagde, at alle spillere var under betragtning.

Det hører naturligvis med til historien, at FC Midtjylland kommer til at have et travlt kampprogram med Europa League-kvalifikationskampe og forhåbentligvis et gruppespil efterfølgende, og med sine 36 år kan Jakob Poulsen ikke få fuld tid hver gang.

Det ville slet ikke være overraskende, hvis FCM-anføreren var tilbage i startopstillingen imod FC Nordsjælland, hvor dødboldene bliver et endnu større vågen imod de små FCN-spillere.

FC Nordsjælland fik flot start

FC Nordsjælland havde sagt farvel til bærende kræfter som Victor Nelsson, Mads Valentin, Karlo Bartolec, mens Andreas Skov Olsen er på vej videre, og derfor lignede det en svær opgave på udebane imod AC Horsens.

FC Nordsjælland hev dog blot nogle nye talenter op fra akademiet som leverede varen, og FC Nordsjælland kunne rejse hjem med en flot 3-0-sejr i bagagen.

Der venter dog en væsentlig sværere opgave på udebane imod FC Midtjylland, som plejer at være meget stærke imod FCN.

Bør komme mål i begge ender

Det ligner også en meget målrig og underholdende kamp, som det har været tilfældet mange gange før, når FC Midtjylland og FC Nordsjælland har mødt hinanden.

Selvom det endte 0-0, da FCN senest var på besøg i Herning, så har der været et hav af mål i de seneste mange kampe.

Det skyldes nok mest af alt, at begge hold har forskellige spillestile, som de ikke afviger fra uanset, hvem de møder.

**Du kan se FC Midtjylland – FC Nordsjælland med live streaming online!

Hvad bliver FC Midtjylland – FC Nordsjælland?

FC Midtjylland er normalt meget stærke på hjemmebane, og de har haft et godt tag på FC Nordsjælland i de senere år.

Når det er sagt, at mangler både FCM og FCN flere af sidste sæsons bærende profiler, og måske kan det åbne for en overraskelse.

Vi tror på 3-1 til FC Midtjylland.

Kampens profiler

Brasilianske Evander viste sig flot frem i FC Midtjyllands premierekamp, men Gustav Wikheim virker også til at være i topform.

Godsway Donyoh er en af de profiler, der valgte at blive i FC Nordsjælland, og han kan få sit store gennembrud i denne sæson.

Hvornår kan man live streame FC Midtjylland – FC Nordsjælland?

FC Midtjylland – FC Nordsjælland kan live streames søndag den 21. juli kl. 18.00.

Du kan se FC Midtjylland vs FC Nordsjælland hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold