Kampskema
Optakter

Læs flere optakter

FC Midtjylland
vs
FC Nordsjælland

FC Midtjylland - FC Nordsjælland: Live Streaming & TV

Se Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og FC Nordsjælland med online live streaming! Den sidste Superliga-kamp i 2020 spilles mandag aften på MCH Arena i Herning, hvor FC Midtjylland og FC Nordsjælland mødes.

Der sælges selvfølgelig ikke billetter til kampen, men du kan heldigvis se FCM – FCN med online live streaming eller i TV.

De danske mestre fra FC Midtjylland kan overvintre på Superligaens førsteplads, men det kræver formentlig en sejr imod FC Nordsjælland.

Status før den 13. spillerunde er, at FC Midtjylland og Brøndby deler førstepladsen med 24 point hver.

Med tanke på FC Midtjyllands hårde kampprogram med 10 europæiske kampe i løbet af efteråret, så er det faktisk meget imponerende, at de kan føre Superligaen.

Se FC Midtjylland – FC Nordsjælland med online live streaming!

FC Midtjylland kan lukke et flot 2020 med sejr

FC Midtjylland er blandt meget få klubber, hvis 2020 har været et fantastisk år. Først kunne de løfte Superliga-trofæet efter en overbevisende sæson, og efterfølgende kvalificerede de sig til Champions League-gruppespillet.

Her har de fået smag for, hvor gode, de europæiske topklubber er. De har også fået omkring 250 millioner kroner i klubkassen, som skal bruges på yderligere forstærkninger hele vejen gennem klubben.

De står således også med gode muligheder for at genvinde det danske mesterskab, hvilket de heller ikke har prøvet endnu.

For at gå på den helt perfekte juleferie, så skal FC Midtjylland selvfølgelig overvintre på førstepladsen, og derfor er kampen imod FC Nordsjælland så vigtig.

FC Nordsjælland har problemer på udebane

Selvom folk i klubben konsekvent underkender betydningen af FC Nordsjællands underlag, så taler resultaterne sit tydelige sprog.

Hjemme på Right to Dream Park har FCN hentet 13 point i seks kampe, hvilket kun er overgået af Brøndby.

Her har de blandt andet smadret FC Midtjylland med 4-1, men omvendt er præstationerne på udebane tæt på elendige.

FCN har ikke vundet en udekamp i seks forsøg i denne sæson. Det har selvfølgelig noget at gøre med underlaget, da deres spillere ikke er lige så komfortable på et mere ustabilt græs-underlag.

FC Midtjyllands bane på MCH Arena bliver dog konstant kåret til Superligaens bedste, så mon ikke man kan spille god fodbold på banen.

Det plejer at være ekstremt underholdende, når FCM og FCN mødes. De to seneste kampe er endt med en FCN-sejr på 4-1 i Farum, mens FCM vandt deres seneste hjemmekamp med hele 6-3 over FCN.

Vi håber selvfølgelig på lige så mange mål denne gang. Live stream FCM – FCN online!

Hvad bliver FC Midtjylland – FC Nordsjælland?

FCM er selvfølgelig favoritter, men de var ude i en hård kamp torsdag aften imod FC København i DBU Pokalen.

Vi tror på en 2-1-sejr til FCM.

Du kan se FC Midtjylland vs FC Nordsjælland hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold