FC Midtjylland
vs
Lyngby

FC Midtjylland - Lyngby Live Stream: Se FCM - LBK Online!

Se FC Midtjylland – Lyngby direkte med live streaming online! Superligaens tophold fra FC Midtjylland starter forårssæsonen ud med en hjemmekamp imod Lyngby, og du kan se kampen på nettet med live stream.

FC Midtjylland er selvfølgelig storfavoritter til at vinde kampen hjemme på MCH Arena, hvor de normalt er ekstremt stærke.

Omvendt, så har premierekampene det med at være lidt specielle, da spillerne lige skal finde rytmen igen, og Lyngby overraskede de fleste i efterårssæsonen.

Det bør blive en underholdende og velspillet Superliga-kamp mandag aften, og du kan se FCM – Lyngby med live stream!

FC Midtjylland på vej til at vinde Superligaen

FC Midtjylland-holdet var suveræne i de første 20 kampe i efteråret. De har 50 point, og hvis de fastholder det pointsnit i de sidste 16 kampe, så bliver de også danske mestre igen ligesom de gjorde i 2015 og 2018.

De har ganske vist kun fire point ned til FC Midtjylland, men de virkede bare stærkere i efteråret. Derudover skal FCM hverken fokusere på Europa League eller pokalturneringen, som FC København skal.

Det er dog set mange gange tidligere i Superligaen, at føringer ved vinterpausen er blevet smidt væk i foråret, så intet er selvfølgelig afgjort.

Begge hold har forstærket truppen i januar

Som sædvanlig har der været stor udskiftning i FC Midtjyllands trup i transfervinduet. Det er dog primært reservespillere, som de har sendt væk.

Syv spillere er blevet udlejet, mens Bill Hamid er solgt til DC United.

Ind er kommet Lasse Vibe, Anders Dreyer, Ronnie Schwartz og Dion Cools. De tre førstnævnte kan alle gå ind og styrke førsteholdet med det samme, mens det er svært at sige noget om Dion Cools, men han skal konkurrere med Joel Andersson om pladsen på højre back.

Lyngby har også forstærket truppen. Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Pascal Gregor er blevet hentet i Norge, mens Mathias Hebo gør comeback efter et mislykket ophold i Vejle.

Derudover er reservemålmand Frederik Schrams lejekontrakt blevet til en permanent aftale, og så er Magnus Warming hentet i Brøndby.

Der har været meget snak om Rezan Corlu, da Brøndby er meget interesserede i at få ham tilbage, men Lyngby har holdt fast i deres aftale, så den teknisk stærke midtbanespiller er fortsat i Lyngby i resten af sæsonen.

Lyngby er overraskende gode imod FC Midtjylland

FC Midtjylland har vundet to af de seneste fem mesterskaber, og generelt været helt i toppen af dansk fodbold.

I den samme periode har Lyngby været en tur nede i 1. division efter en meget svær 2017/2018-sæson, som næsten endte i en konkurs.

Alligevel har Lyngby faktisk været ganske godt med i de indbyrdes opgør imod FCM. De sebeste fem kampe er endt med en sejr til hver, mens tre kampe er endt uafgjort.

Det skal dog siges, at der var klasseforskel, da FC Midtjylland besøgte Lyngby Stadion tidligere på sæsonen, og vandt 3-0 på mål af Awer Mabil, Mikael Anderso og Erik Sviatchenko.

Se FC Midtjylland – Lyngby med online live streaming!

Hvornår kan man live streame FC Midtjylland – Lyngby online?

FC Midtjylland – Lyngby kan live streames mandag den 17. februar kl. 19.00.

Du kan se FC Midtjylland vs Lyngby hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold