Kampskema
FC Midtjylland
vs
OB

FC Midtjylland - OB Live Streaming: Stream FCM - OB her!

FC Midtjylland – OB live streaming

Fredagens kamp i Superligaen står mellem FC Midtjylland og OB, og du kan live streame kampen online. Der venter et brag af en kamp mellem FCM og OB, som er blandt Superligaens bedste hold, og hvis du ikke skal se fodbold på stadion, så kan du live streame kampen online.

FC Midtjylland kom tilbage på sporet med en sejr imod Randers i sidste weekend, men de møder nok hårdere modstand fredag aften, hvor de skal spille imod OB.

OB har været blandt Superligaens allerbedste hold i de seneste par måneder, hvor holdet stort set ikke har tabt nogle kampe, men MCH Arena er omvendt et meget svært sted at spille, så måske slutter den gode stime fredag aften.

Se kampen mellem FC Midtjylland og OB online med live streaming!

FC Midtjylland må undvære profiler imod OB

FC Midtjylland fik en meget vigtig sejr i søndags, da de vandt 2-1 på BioNutria Park imod Randers. Det var nødvendigt efter den forrige rundes nederlag imod FCK, og hvis de skulle holde trit med løverne, så var de tvunget til at vinde.

Målene blev scoret af Awer Mabil og Paul Onuachu, som spillede en fornem kamp. FCM-træner Kenneth Andersen må dog se bort fra den høje angriber imod OB, da nigerianeren sidder ude med karantæne efter for gule kort.

Det samme gælder den rutinerede midtstopper Erik Sviatchenko, som ligeledes sidderude. Mayron George kommer nok til at erstatte Onuachu, mens Rasmus Nicolaisen kunne tage over Sviatchenko i midterforsvaret.

De mister nogle store profiler, men har ganske gode erstatninger alligevel.

Kan OB blive ved med at vinde?

Det har været en sjov rejse, OB har været på i denne sæson. De startede historisk dårligt, og det så meget sort ud i Odense.

Så foretog træner Jakob Michelsen nogle radikale ændringer på holdet. Anfører Kenneth Emil Petersen blev skubbet helt ud af truppen, og man hentede Janus Drachmann, som i øvrigt overtog anførerbindet, og Bashkim Kadrii til klubben.

Både Drachmann og Kadrii har haft stor betydning for OBs spil, og så er der flere andre profiler, som bare har løftet sit spil.

Mens man var lidt uheldig i starten, så har de også haft marginalerne med sig på det sidste, og det bliver nok ikke ved på denne måde.

MCH Arena er blandt Superligaens sværeste udebaner, og stimen uden nederlag kunne meget vel slutte nu for OB.

Hvordan ender FC Midtjylland – OB?

FC Midtjylland har vundet syv af de seneste 10 kampe imod OB. I sidste sæson mødtes de to gange i Superligaen og en enkelt gang i Sydbank Pokalen, og det endte med tre FCM-sejre.

I denne sæson har de mødt hinanden en gang på Nature Energy Park i Odense, og her endte det 1-1.

Vi tror på en FC Midtjylland-sejr på 3-1.

Hold øje med

Awer Mabil, FC Midtjylland og Bashkim Kadrii, OB.

Hvornår kan man se FC Midtjylland – OB live stream?

FC Midtjylland – OB kan live streames fredag den 7. december kl. 19.00.

Du kan se FC Midtjylland vs OB hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold