FC Midtjylland
vs
Rangers

FC Midtjylland - Glasgow Rangers | Live Stream Online

Se FC Midtjylland – Glasgow Rangers med live stream

Du kan se FC Midtjylland – Rangers direkte med live streaming! FC Midtjylland har fået en hård lodtrækning i form af storholdet Rangers fra Glasgow, og du kan altså live streame begge kampe direkte på nettet!

FC Midtjylland har haft ret begrænset succes i europæisk fodbold, men hvis klubben vil tage det næste skridt, så de til at præstere noget for alvor.

Der er store ambitioner i FC Midtjylland, men de har kun været i et enkelt europæisk gruppespil indtil videre.

Det ser dog ikke så nemt ud for dem i denne sæson, hvor de først skal besejre Rangers over to kampe, og så venter der yderligere en kvalifikationsrunde.

FC Midtjylland har dog tidligere besejret store klubber hjemme på MCH Arena, så overraskelsen kan bestemt ikke udelukkes.

Se FC Midtjylland – Rangers med live stream!

FC Midtjylland skal præstere i Europa League

Der er som bekendt gigantiske ambitioner hos FC Midtjylland. Økonomien vokser hastigt, og begynder at købe spillere for over 20 millioner kroner i eksotiske lande.

De vil gerne op, og true FC Københavns dynasti i dansk fodbold, og selvom de har vundet to mesterskaber på fire sæsoner, så er langt bagud på meritter i international fodbold.

Tilbge i 2015/2016-sæsonen besejrede FC Midtjylland Southampton over to opgør, og kom derefter i Europa League-gruppespillet, hvor de gjorde det flot.

De gik videre fra gruppespillet, og spillede efterfølgende to kampe imod mægtige Manchester United.

Her formåede de faktisk at vinde 2-1 hjemme i Herning, men fik så efterfølgende tæsk på Old Trafford.

I sidste sæson blev FC Midtjylland sendt ud af Malmø FF i Europa League-kvalifikationen, og sæsonen før var det cypriotiske Apollon.

Kigger man tre sæsoner tilbage, så var Osmanlispor for stor en opgave, så det er efterhånden ved været nogle år siden, at FC Midtjylland har præsteret noget for alvor på den internationale fodboldscene.

Rangers er en svær lodtrækning for FC Midtjylland

FC Midtjylland var bestemt ikke heldige med at trække Rangers i den tredje og næstsidste kvalifikationsrunde til Europa League.

Der var en del hold med lavere kvalitet, men man kan selvfølgelig vende den om, og sige, at de skal være i stand til at slå Rangers, hvis de vil i et europæisk gruppespil.

Rangers var en gigantisk klub, hvis man går 30 år tilbage, men siden har økonomisk kaos og tilbagegang i skotsk fodbold været medvirkende til, at Rangers slet ikke er på det niveau længere.

De gik konkurs for en håndfuld år siden, og har siden været nede og vende i bunden af skotsk fodbold, men nu er de tilbage i toppen, hvor de dog er længder fra ærkerivalerne fra Celtic.

Skal FCM-anføreren tilbage på banen?

En af de store overraskelser i denne sæson af dansk fodbold har været, at FC Midtjyllands anfører og tidligere så vigtige spiller Jakob Poulsen er blevet sat af holdet.

Han er startet ude i samtlige af FC Midtjyllands kampe i Superligaen, men nu bliver kampprogrammet lidt tættere med midtugekampe imod Rangers, så det kan tænkes, at FCM-træner Kenneth Andersen vil bruge Jakob Poulsen.

Hans erfaring vil være brugbar i de europæiske kampe, og så sparker han fantastiske dødbolde, hvilket også er meget brugbart i disse tætte og hårde kampe, som ofte afgøres på marginaler.

Svær udekamp venter FCM i Glasgow

Der er ingen tvivl om, at FC Midtjylland skal have et godt udgangspunkt med hjemme fra Herning. Om en uge venter der nemlig en svær udekamp på det legendariske Ibrox Stadium i Glasgow, hvor Rangers kommer til at få en enorm opbakning.

I løbet af det sidste år har Rangers kun tabt to kampe på hjemmebane - begge gange imod Aberdeen.

Der vil nok være omkring 50.000 vilde skotter, som brænder for at se Rangers tilbage i europæisk topfodbold, så det bliver meget svært for FC Midtjylland.

I første omgang gælder det dog kampen på MCH Arena, og du kan live streame FC Midtjylland – Rangers online!

Hvad bliver FC Midtjylland – Rangers?

FC Midtjylland er stærke på hjemmebane, så det skal være muligt at tage et brugbart resultat med til Glasgow.

Vi tror på 2-1 til FC Midtjylland.

FC Midtjylland – Rangers: Profilerne

Hos FC Midtjylland er Evander godt på vej til at blive den store stjerne, og han kan ligeledes få det internationale gennembrud nu.

Hos Rangers skal man passe på angriberen Alfredo Morelos.

Hvornår kan man live streame FC Midtjylland – Rangers?

FC Midtjylland – Rangers kan live streames torsdag den 8. august kl. 20.00.

Du kan se FC Midtjylland vs Rangers hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp