FC Midtjylland
vs
SønderjyskE Elitesport

FC Midtjylland - SønderjyskE Live Streaming Online 02.03

Se Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og SønderjyskE direkte med live streaming online.

Superligaens førerhold tager mandag aften imod SønderjyskE og Glen Riddersholm hjemme på MCH Arena, hvor vi forventer en god kamp.

FC Midtjylland er selvfølgelig klare favoritter til at vinde kampen, men SønderjyskE har forstærket truppen i vinterpausen, så det er slet ikke umuligt, at de får point med hjem fra Herning.

Desværre for SønderjyskE og Glen Riddersholm, så mangler de flere af holdets største profiler, og de møder et skræmmende stærkt FC Midtjylland-hold.

Se FC Midtjylland – SønderjyskE med live streaming!

FC Midtjylland har været solide i 2020

FC Midtjylland overvintrede fortjent på Superligaens førsteplads, fire point foran FC København.

Mens de fortsat ikke har været gode i Europa, så har de klart været Superligaens bedste mandskab. På trods af de god resultater i efteråret, så var FCM alligevel offensive på transfermarkedet, hvor de hentede Ronnie Schwartz, Anders Dreyer og Lasse Vibe til klubben.

De har alle tre fået godt med spilletid i starten af sæsonen. Både Anders Dreyer og Ronnie Schwartz er kommet på måltavlen, og det bliver svært for Sory Kaba at komme tilbage på holdet, når han er kommet sig over sin skade.

FC Midtjylland startede med at vinde 2-0 imod Lyngby hjemme på MCH Arena i den første kamp, og de kunne sagtens have vundet større, hvis de havde været skarpere på deres chancer.

Efterfølgende vandt de 2-0 på udebane imod Hobro, men her havde de større problemer. Hobro var mindst lige så gode i løbet af kampen, men der var skarphed til forskel, og det er bare typisk et tophold som FC Midtjylland at vinde på en dårlig dag.

Anders K. Jacobsen har fået flot start i SønderjyskE

SønderjyskE var skuffende i efteråret, og de var således aktive på transfermarkedet for at sikre sig imod nedrykning.

Anders K. Jacobsen og Julius Eskesen blev hentet i OB, som til gengæld skrev under med Mart Lieder.

Anders K har fået en fantastisk start i klubben efter at have siddet ude i kulden i OB i et par år. Han skulle kun bruge 45 minutter i sin debut til at score til 2-0 imod Hobro i en kamp, som SønderjyskE i øvrigt vandt 3-1.

Efterfølgende var SønderjyskE på udebane imod FC Nordsjælland. Anders K. Jacobsen bragte SønderjyskE foran 1-0 efter ni minutter, hvilket også var stillingen ved pausen.

FC Nordsjælland leverede dog et flot comeback i anden halvleg, og de vandt 2-1. Dermed er der stadig en smule pres på SønderjyskE.

Se FC Midtjylland – SønderjyskE med online live streaming!

Hvornår kan man live streame FC Midtjylland – SønderjyskE?

FC Midtjylland – SønderjyskE kan live streames mandag den 2. marts kl. 19.00.

Du kan se FC Midtjylland vs SønderjyskE Elitesport hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold