Kampskema
FC Nordsjælland
vs
AaB

FC Nordsjælland - AaB Live Streaming Online 04.11

Se FC Nordsjælland – AaB med live streaming

Du kan se Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og AaB med online live streaming. Vi kan forvente en interessant kamp mellem det unge FCN-hold og AaB på Right to Dream Park, og kampen kan heldigvis live streames online.

FC Nordsjælland var tæt på at hente tre meget vigtige point i den seneste Superligakamp imod AC Horsens, men det skal de rette op på i hjemmekampen imod AaB.

FCN-holdet har underpræsteret en smule i forhold til, hvordan de har spillet i de senere år, men det er egentlig ikke så overraskende igen, når man kigger på spillertruppen.

AaB har på papiret et stærkere hold med flere profiler som eksempelvis den tidligere FCN-profil Jores Okore, som i øvrigt måtte sidde ude i ugens pokalkamp imod AC Horsens.

Vi kan forvente en glimrende kamp mellem FC Nordsjælland og AaB, og vi anbefaler, at man ser kampen online med live stream.

FC Nordsjælland smed sejren i Horsens

FC Nordsjælland har haft nogle problemer med at få spillet til at fungere i denne sæson. Man har selvfølgelig sagt farvel til den bedste spiller og anfører Mathias Jensen samt Ernest Asante, men derudover er der ikke sket de helt store ændringer på holdet.

Det har været fast kutyme i FC Nordsjælland, at man sælger profilerne, mens man så lader nogle store talenter få chancen, og det plejer at gå godt.

FCN ligger i øjeblikket på niendepladsen med 16 point efter 14 kampe. De har kun to point op til AGF på sjettepladsen, så top seks er selvfølgelig fortsat en mulighed.

Hjemme på Right to Dream Park i Farum har FC Nordsjælland været stærke, og de har fået 13 point i syv kampe på kunstgræsset. Omvendt har de været elendige på udebane med kun tre point i syv kampe.

AaB er faldet af på den

AaB startede sæsonen med en flot stime, og de har egentlig ligget i toppen af rækken i hele sæsonen, men de er inde i en sløj stime på fire kampe uden sejr.

Efter 5-0-sejren imod FC Roskilde i DBU Pokalen, så har de tabt 0-1 til OB, 1-3 til Brøndby, spillet 2-2 imod AGF inden det meget skuffende nederlag på 0-1 imod Vendsyssel på hjemmebane.

Sidstnævnte kamp var langt under, hvad man kan forvente af et relativt dyrt Vendsyssel-hold, og de har virkelig noget at bevise imod FC Nordsjælland.

Du kan live streame kampen mellem FC Nordsjælland og AaB direkte med live stream.

Hvordan ender FC Nordsjælland – AaB live stream?

FC Nordsjælland er favoritter hjemme i Farum, men alt kan ske i denne kamp.

Hold øje med

Andreas Skov Olsen, FC Nordsjælland og Lucas Andersen, AaB.

Hvornår kan man se FC Nordsjælland – AaB live stream?

FC Nordsjælland – AaB kan live streames søndag den 4. november kl. 14.30.

Du kan se FC Nordsjælland vs AaB hos Dplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Dplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 159 kr./mdr. Kvalitet: God DplayDplay
leptop-www 1. Gå til Dplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold