Kampskema
FC Nordsjælland
vs
AGF

FC Nordsjælland - AGF Live Streaming: Se FCN - AGF online

Se FC Nordsjælland – AGF med live streaming

Mandagens Superliga-kamp mellem FC Nordsjælland og AGF kan live streames online. Der venter en underholdende kamp på Right to Dream Park, når FC Nordsjælland og AGF mødes, og du kan live streame kampen online.

Både FC Nordsjælland og AGF har haft en svær periode, men de kom begge i gang med nogle vigtige sejre i den sidste runde.

Det plejer at være nogle meget underholdende kampe, når FC Nordsjælland og AGF mødes, så vi forventer det også denne gang.

FC Nordsjælland og AGF kom begge i gang

Det har ikke været et nemt forår for hverken AGF eller FC Nordsjælland. Begge holdene startede egentlig relativt godt, men det er gået nedad bakke siden da.

FC Nordsjælland har selvfølgelig sagt farvel til en masse spillere henover det seneste års tid, så det er ikke helt overraskende, at de ikke kan spille med i toppen i denne sæson, men de har været meget langt fra sidste sæsons niveau.

De havde en periode på over to måneder uden en sejr, men fik så tre vigtige point i den seneste runde. De mødte SønderjyskE på udebane, og vandt 2-1 på to flotte mål af unge Andreas Skov Olsen.

Dermed kravlede FCN op på niendepladsen, og med fire point op til top seks, så er der fortsat gode muligheder for at være med i det sjove selskab.

AGF var i en endnu større krise, og de startede også meget skidt imod Vejle på hjemmebane. De kom bagud 0-1, og spillet fungerede samtidigt ikke.

Venstre back Casper Højer viste dog klassen med to flotte mål, og det første af dem er en kandidat til sæsonens mål.

Ligner en målrig kamp

Vi kan godt forvente en målrig kamp mellem mellem FC Nordsjælland og AGF. Kigger man på de seneste kampe mellem de to mandskaber, så har der generelt været smæk for skillingen, og ingen af holdene kan for alvor bruge et uafgjort resultat til noget.

I sidste sæson endte de to kampe med 2-1 til AGF og 4-1 til FC Nordsjælland, og pudsigt nok vandt begge hold deres udekampe. Man skulle ellers tro, at forskellen på underlagene på Right to Dream Park og Ceres Park ville give holdene en større hjemmebanefordel.

FC Nordsjælland er dog blandt Superligaens bedste hjemmehold, hvis man kigger over det seneste års tid, og de er selvfølgelig favoritter til at vinde imod AGF hjemme i Farum.

Du kan live streame FC Nordsjælland – AGF online!

Hvordan ender FC Nordsjælland – AGF?

FC Nordsjælland skal skabe kampen, og forsøge at få kampen til at blive spillet på deres præmisser. AGF har været i krise, men fik en meget vigtig sejr, som muligvis kan ændre en del for holdet.

Vi tror på 2-1 til FC Nordsjælland.

Hold øje med

Andreas Skov Olsen, FC Nordsjælland og Jakob Ankersen, AGF.

Hvornår kan man se FC Nordsjælland – AGF live stream?

FC Nordsjælland – AGF kan live streames mandag den 10. december kl. 19.00.

Du kan se FC Nordsjælland vs AGF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold