FC Nordsjælland
vs
Brøndby IF

Se FC Nordsjælland - Brøndby Live Stream

Se Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby direkte med online live streaming! En vinder af kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby er nærmest sikker på at komme med i Superligaens top seks, og derfor venter der en ekstremt vigtig kamp søndag aften.

FC Nordsjælland er kommet flot ud i det nye år med tre sejre i de første tre kampe, men der venter en svær kamp imod Brøndby, som også har gjort det ret flot.

Mens FC Nordsjælland har beholdt alle profilerne henover vinteren, så har Brøndby solgt flere af holdets bedste spillere, så de kommer nok til at få det svært i Farum.

Det er dog ikke ret ofte, at FC Nordsjælland besejrer Brøndby, men man må sige, at de er favoritter til at vinde denne gang.

Se FC Nordsjælland – Brøndby online med live streaming!

FC Nordsjælland er kommet fantastisk fra start

FC Nordsjælland var relativt svingende i efteråret, men de bliver som regel bedre, når deres unge spillere har fået mere erfaring og opbygget deres relationer.

Flemming Pedersens mandskab er således kommet ganske flot fra start i 2020. De startede med at tæske AC Horsens med hele 6-0 hjemme på Right to Dream Park, og det skulle følges op i den efterfølgende kamp imod SønderjyskE.

Her kom FCN bagud 1-0 tidligt i kampen, hvilket også var stillingen ved pausen. De leverede dog et flot comeback i anden halvleg på mål af Mikkel Damsgaard og Abdul Mumin, og vandt kampen 2-1.

Senest spillede de imod Esbjerg på udebane, hvor de endnu engang kom bagud. Denne gang formåede de dog at vende kampen allerede i første halvleg, og de vandt endnu engang med 2-1.

Det er selvfølgelig skidt at komme bagud, men holdet har vist mental styrke ved at vende nederlag til sejre i de seneste to kampe.

Brøndby skal være glade for seks point

Brøndby har som bekendt skillet sig af med Hany Mukhtar, Kamil Wilczek og Dominik Kaiser i løbet af vinterpausen, så det er et anderledes og yngre Brøndby-hold, vi ser i øjeblikket.

På papiret er det gået nogenlunde med seks point i de første tre kampe, hvilket de bestemt ikke skal være kede af, når man ser på præstationerne.

Deres tre kampe imod OB, AaB og Lyngby har alle været relativt jævnbyrdige, men de har generelt haft marginalerne med dem.

Nu venter der så en meget svær udekamp imod et stærkt spillende FC Nordsjælland-hold, som kan gøre det svært for dem.

Se FC Nordsjælland – Brøndby IF med online live streaming!

Hvornår kan man live streame FC Nordsjælland – Brøndby?

FC Nordsjælland – Brøndby kan live streames søndag den 8. marts kl. 18.00.

Du kan se FC Nordsjælland vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold