Kampskema
FC Nordsjælland
vs
Brøndby IF

Se FC Nordsjælland - Brøndby Online Live Streaming & TV

Se kampen mellem FC Nordsjælland og Brøndby på nettet med live streaming. Hvis du heller ikke ser fodbold i TV længere, så har du heldigvis muligheden for at se FCN – BIF online ved hjælp af live stream.

Dermed kan du se Superliga-fodbold fra mobil, tablet eller PC, og du behøver slet ikke et TV.

Det ligner på forhånd en meget interessant kamp i Superligaens mesterskabsslutspil, når Brøndby IF besøger FC Nordsjælland på Right to Dream Park.

For første gang i meget lang tid, så skal der spilles Superliga-fodbold med fans på lægterne! Det er godt en uge siden, at de gode nyheder kom ud, men det første i dag, at vi igen kan se fodbold med fans.

Selvom Right to Dream Park ikke kan blive fyldt op, så vil de 3-4.009 tilskuere alligevel gøre en stor forskel.

Se FC Nordsjælland – Brøndby online live stream!

FC Nordsjælland er flyvende

Efter en tung og dårlig start på foråret, så er FC Nordsjælland pludselig det mest formstærke mandskab i hele Superligaen.

Det historisk unge FCN-hold er ubesejret i de seneste 10 Superliga-kampe, og selvom de stadig ligger på femtepladsen, så kan de sagtens spille med om medaljer og europæisk fodbold i den kommende sæson.

Træner Flemming Pedersen og holdet har egentlig ikke ændret noget specielt. De har som sædvanligt været iskolde over kritik udefra, og nu høster de så frugterne af deres arbejde.

Efter to sejre imod AGF og Randers FC, så var FC Nordsjælland i weekenden på besøg i Parken, hvor de normalt har det meget svært.

De kom hurtigt bagud 1-0, men fik en hjælpende hånd af Nicolai Boilesen, der fik en tidlig udvisning. Kamaldeen udlignede til 1-1 lige inden pausen, og da forventede man en udesejr.

Peter Ankersen bragte dog FCK på 2-1 efter en times spil, en purunge Simon Adingra scorede sit første Superligamål nogensinde, da han i dommerens overtid smadrede bolden op i hjørnet.

Brøndby skal bruge sejren

Brøndby kan være meget tilfredse med deres resultater i denne sæson. De ligger fortsat på en fin andenplads med 46 point efter 25 kampe, men resultaterne i slutspillet har ikke været imponerende.

Brøndby har kun fået to point ud af holdets seneste fire kampe imod AGF, FCM og FCK, så nu begynder presset at komme.

Det er nok ikke umiddelbart førstepladsen, som Brøndby skal sigte efter. De skal hellere bruge energien på at holde FCK bag sig, og hvis de ender på andenpladsen, så står de med gode muligheder for at komme i et europæisk gruppespil.

Hvornår live streames FC Nordsjælland – Brøndby IF?

FC Nordsjælland – Brøndby IF live streames onsdag den 21. april kl. 20.00.

Du kan se FC Nordsjælland vs Brøndby IF hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp