FC Nordsjælland
vs
Esbjerg fB

FC Nordsjælland - Esbjerg Live Stream: Se FCN - EfB Online

FC Nordsjælland – Esbjerg fB live stream

Se FC Nordsjælland – Esbjerg med live stream! FC Nordsjælland tager søndag eftermiddag imod Esbjerg hjemme på Right to Dream Park, og du kan se kampen med online live streaming!

FCN-holdet har solgt adskillige profiler i transfervinduet, men endnu engang imponerer de ved at rykke nogle spændende spillere op fra akademiet.

De har således fået en meget flot start på sæsonen på trods af nederlaget i den seneste kamp på udebane imod FC Midtjylland.

FCN er også klare favoritter til slå Esbjerg, som er kommet lidt sløjt i gang med sæsonen, men som også har været uheldige med kun at have et point efter de første to kampe.

Se FC Nordsjælland – Esbjerg med live stream!

FC Nordsjælland er kommet flot fra start

Der var meget skepsis omkring FC Nordsjælland efter salgene af Karlo Bartolec, Victor Nelsson, Mads Valentin og senest Andreas Skov Olsen.

De har alle været de bærende spillere på holdet, men det har ikke forringet niveauet særligt meget endnu.

I den første kamp vandt FC Nordsjælland meget overbevisende med 3-0 på udebane imod AC Horsens.

Nyoprykkede Abu Francis og Isaac Atanga var ekstremt farlige i angrebet, og deres fart kan true alle hold i Superligaen.

Efterfølgende tabte de 2-1 imod FC Nordsjælland, men endnu engang spillede de faktisk en flot kamp, men mødte bare et effektivt FCM-hold.

Esbjerg kommer til at stå dybt

Netop på grund af de meget hurtige frontløbere hos FC Nordsjælland vil Esbjerg formentlig stå lavt på banen.

Generelt har de under John Lammers fokuseret på en stærk organisation, som er svær at bryde ned, og det kan hurtigt gå galt, hvis de giver for meget plads på forsvaret.

Esbjerg og FC Nordsjælland mødte hinanden fire gange i den seneste Superliga-sæsone. Her vandt Esbjerg to gange, mens to kampe endte uafgjort, så Esbjerg-holdet ved godt, hvordan man skal spille imod FCN.

Kan Esbjerg-spillerne klare det hårde program?

Grundet sidste sæsons flotte tredjeplads, så skal Esbjerg nu spille Europa League-kvalifikation. Første kamp var i torsdags, hvor de var en tur i Hviderusland for at møde Shakhtyor Soligorsk.

Esbjergs trup er ikke ligefrem klar til et tæt kampprogram med europæiske kampe, så det bliver spændende at se, hvordan træner John Lammers håndterer det.

De høje temperaturer hjælper heller ikke ligefrem spillerne til at restituere, og med tanke på, at de spiller på kunstgræs imod FC Nordsjælland, så kan de godt regne med en meget svær kamp.

Se FC Nordsjælland – Esbjerg med live stream!

Hvad bliver FC Nordsjælland – Esbjerg?

FC Nordsjælland er stærke på hjemmebane, og de har gjort det flot i deres første to kampe. Esbjerg har ikke været dårlige, selvom de kun har fået et point, men de får det alligevel meget svært imod FC Nordsjælland.

Vi tror på 2-0 til FC Nordsjælland.

Kampens profiler

Isaac Atanga har været meget spændende, og han kan gøre ondt på Esbjerg.

Der er færre profiler hos Esbjerg, men Joni Kauko er meget afgørende for Esbjergs chancer.

Hvornår kan man live streame FC Nordsjælland - Esbjerg?

FC Nordsjælland – Esbjerg kan live streames søndag den 28. juli kl. 14.00.

Du kan se FC Nordsjælland vs Esbjerg fB hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp