FC Nordsjælland
vs
FC København

FC Nordsjælland - FCK Live Streaming | Se FCN - FCK Online

FC Nordsjælland – FCK Live Streaming & TV. Se Superliga-kampen mellem FC Nordsjælland og FC København online ved at benytte live streaming.

Flere og flere fodboldfans vælger at benytte online live stream fremfor TV til at se fodbold, og der er mange fordele ved at live streame fodbold online.

Det begynder at se bedre ud for Jess Thorup og FCK-holdet, som netop har vundet to kampe på stribe over AGF.

Afstanden op til Brøndby IF er nu på fire point inden de sidste fire kampe i Superligaens Mesterskabsslutspil.

Det er altid besværligt for de andre Superliga-hold at møde FC Nordsjælland på kunstgræsset i Farum, men det ligner bestemt en FCK-sejr.

Live Stream FCN – FCK Online!

FCK kan lægge pres på Brøndby

Mens FC Midtjylland nærmest kan sikre sig Superliga-guldet med en sejr på Brøndby Stadion søndag aften, så venter der stadig FCK-holdet et stort stykke arbejde, hvis de skal opnå noget.

For FC København handler det nu om at overtage Brøndbys andenplads, som giver adgang til Champions League-kvalifikationen.

Status før den 29. spillerunde i Superligaen er, at FC Midtjylland ligger på førstepladsen med med 56 point.

Brøndby følger efter med 52 point, mens FC København har 48 point. Da Brøndby tager imod FC Midtjylland søndag aften, så vil meget blive afgjort inden FC Københavns spillere går på banen imod FC Nordsjælland på Right to Dream Park.

FCN har alt at vinde

Mens der virkelig er pres på FCK-holdet for at indhente rivalerne fra Brøndby, så er det ikke det store spil for FC Nordsjælland.

I modsætning til flere af de andre klubber, så går Farum-klubben totalt under radaren i forhold til manglende resultater, og derfor har de heller ikke ret meget at tabe.

Takket været en god slutspurt i grundspillet, så sikrede FC Nordsjælland sig lige akkurat en plads i top seks.

FC Nordsjælland ligger i øjeblikket på femtepladsen med 39 point, og de har kun tre point op til AGF, som ikke spiller ret godt for tiden.

FC Nordsjælland stjal point i Parken

Det er godt tre uger siden, at FCN og FCK spillede en meget underholdende kamp i Parken, som endte 2-2.

FC København kom flot fra start, da Lukas Lerager bragte dem foran 1-0 efter 10 minutter. Otte minutter senere gik det dog galt for Nicolai Boilesen, da han prøvede at tage hånden til hjælp, hvilket dommeren takserede til en direkte udvisning.

Kamaldeen Sulemana fik udlignet til 1-1 lige inden pausen, så der ventede FCK en meget svær anden halvleg.

Alligevel var det københavnerne, der kom foran igen med en halv time igen. Peter Ankersen scorede nemlig til 2-1, og da handlede det om at forsvare sejren hjem.

Det så ud til at lykkedes for FCK, men i overtiden dukkede debuterende Simon Adingra op, og scorede sit første Superliga-mål til 2-2.

Til mandagens kamp i Farum får FCK både Rasmus Falk, Lukas Lerager og Carlos Zeca tilbage til truppen, og det bør gøre en stor forskel.

Se FCN – FCK Live Streaming Online.

Du kan se FC Nordsjælland vs FC København hos EuroSport
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • EuroSport
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: - Kvalitet: Super
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
2.Trin - Opret en konto 2. Opret en konto
3. Trin - Se fodbold 3. Vælg din kamp