Kampskema
FC Nordsjælland
vs
Hobro

FC Nordsjælland - Hobro: Live Stream kampen her!

Se FC Nordsjælland – Hobro med live streaming

Se kampen mellem FC Nordsjælland – Hobro direkte med online live streaming. FC Nordsjælland er store favoritter til at vinde imod Hobro hjemme på kunstgræsset i Farum, men de tabte skuffende den omvendte kamp i Hobro.

Mens Hobro skal forsøge at undgå nedrykning i denne sæson, så jagter FC Nordsjælland en plads i mesterskabsslutspillet. De kan fortsat nå det, men det kræver en del sejre i de sidste fem kampe af grundspillet.

Der plejer at komme mange mål, når FC Nordsjælland og Hobro mødes i Superligaen, og det er to hold, som er stærkere i offensiven end defensivt.

FC Nordsjælland spillede flot i premieren

FC Nordsjælland tog imod Brøndby i årets første Superliga-kamp, og vi fik en fantastisk omgang fodbold.

FC Nordsjælland tilspillede sig et hav af chancer, men de var både uskarpe og en smule uheldige med ikke at vinde kampen.

Det endte 3-3 efter to mål af Godsway Donyoh og en straffesparksscoring af Andreas Skov Olsen. Uheldigvis begik de også selv to straffespark, som holdt Brøndby inde i kampen.

FCN-spillerne leverede en flot præstation, og hvis de spiller lige så godt imod Hobro, som ligger på Superligaens sidsteplads, så vinder de også klart.

Hobro har store problemer

Det kræver ikke mere end et kig i Superligatabellen for at finde ud af, at der er krise i Hobro. De har blot fået 17 point i de første 21 runder, og kommer til at kæmpe hårdt for ikke at rykke ned.

Det står næsten allerede klart nu, at de kommer til at ende blandt de nederste fire hold, som dermed kommer til at spille de afgørende playoff-kampe.

Hobro måtte undvære sidste sæsons topscorer Pål Alexander Kirkevold i stort set hele efteråret, og han er tilbage nu. Det bør gøre offensiven mere farlig, men der er stadig ikke ret meget kvalitet på holdet.

FC Nordsjælland skal revanchere nederlag i Hobro

Mens Hobro fortsat har sin første sejr på udebane til gode i denne sæson, så har de faktisk vundet fire af 10 hjemmekampe. En af dem var imod FC Nordsjælland, da de to hold mødtes i oktober.

Quincy Antipas bragte Hobro foran to gange i første halvleg, men FC Nordsjælland fik udlignet på mål af Mikkel Rygaard og Karlo Bartolec.

Julian Kristoffersen afgjorde kampen med et hovedstødsmål med 10 minutter igen.

Hobro har dog været jammerlige på udebane med kun tre point, så det ligner afgjort en hjemmesejr til FCN.

Hvordan ender FC Nordsjælland – Hobro?

FC Nordsjælland skal være klart stærkere end Hobro, og hvis de skal have en chance for at komme i top seks, så skal der tre point på kontoen.

Vi tror på 3-1 til FC Nordsjælland.

Hold øje med

Godsway Donyoh, FC Nordsjælland og Pål Alexander Kirkevold, Hobro.

Hvornår kan man se FC Nordsjælland – Hobro live stream?

FC Nordsjælland – Hobro kan live streames lørdag den 16. februar kl. 16.00.

Du kan se FC Nordsjælland vs Hobro hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj Bet365Bet365
leptop-www 1. Klik på den grønne knap
leptop-pen 2. Opret en konto
leptop-play 3. Vælg live streaming
Se fodbold medbet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj ViaplayViaplay
leptop-www 1. Gå til viaplay
leptop-pen 2. Opret din konto
leptop-play 3. Se live fodbold