Kampskema
Fenerbahce
vs
Besiktas

Fenerbahce – Besiktas live stream: Endnu et derby i Istanbul

Der er topkamp i den tyrkiske lørdag eftermiddag, når der endnu engang skal spilles derby i Istanbul, hvor Fenerbahce tager imod Besiktas i den tyrkiske liga. Du kan streame Fenerbahce Besiktas live online ganske gratis og i høj kvalitet. Ved at live streame Fenerbahce Besiktas direkte har du altid kampen live ved hånden, og behøver derfor ikke misse en eneste tackling fra opgøret, der helt sikkert bliver intenst. Så sæt dig til rette til en stor fodbold-lørdag og se Fenerbache Besiktas live stream!

Istanbul går i stå

Lørdag d. 3. december står uden tvivl i El Clasicos tegn. Over hele verden vil folk sidde klar foran flimmeren for at se ærkerivalerne FC Barcelona og Real Madrid gå i kødet på hinanden på Camp Nou.

Men monsterkampen i Spanien er lagt fra den eneste topkamp, der spilles lørdag eftermiddag. I Istanbul vil hovedparten være komplet ligeglade med, hvad der foregår i Barcelona. De skal nemlig selv til derby, når Fenerbahce tager imod Besiktas i en kamp, der ikke rigtig er nogen af dem, der har råd til at tabe. I Istanbul er fodbold ikke en sport. Det er en religion, og når to af de tre giganter tørner sammen i ligaen, går byen i stå.

Ikke kun for de to holds fans, som skal i aktion, men hele byen emmer af bold.

I gang med en Leicester-light

Igennem de seneste mange, mange år er det Besiktas, Fenerbahce og ikke mindst Galatasaray, der har tegnet billedet af tyrkisk fodbold både nationalt og internationalt. Sådan er det stadigvæk, men i denne sæson har de fået følgeskab af endnu et hovedstadshold, der kan være på vej til at lave en Leicester-light.

Ind til for et par år siden levede Istanbul Basaksehir en tilværelse i skyggen af de tre mastodonter. Inden 2014 skiftede klubben navn som Cristiano Ronaldo skifter supermodeller, men i denne sæson har de fået så meget styr på tingene de i skrivende stund ligger nummer et i ligaen. Naturligvis er der langt til mål, men efter Leicesters sensationelle mesterskab i England, er der ikke noget er utænkeligt længere.

Skidt tidspunkt

Der er fire point imellem Besiktas og Fenerbahce som tingene ser ud inden weekends kamp, som man må sige kommer på et skidt tidspunkt for begge mandskaber. Begge skal nemlig ud i helt afgørende kampe i Europa i den kommende uge.

Godt nok skal Fenerbahce bare bruge et enkelt point ude imod for at være sikre på at gå videre til knock-out-kampene i Europa League i foråret, men de skal vinde hvis de vil beholde førstepladsen. Besiktas skal vinde hvis de vil spille Champions League i foråret. Alt andet end en sejr ude imod Dynamo Kiev vil betyde at de eder som nummer tre og derfor skal spille Europa League når luften er blevet varmere.

Et derby er et derby

Men et derby er et derby og ingen vil tabe et derby og slet ikke i Tyrkiet. De tyrkiske fans er berømte og berygtede og forlanger fight og hårdt arbejde, men mindre de skal vende sig imod deres hold.

Hvordan ender Besiktas Fenerbahce live stream?

Der bliver helt sikkert gang i den på Sukru Saracoglu Stadi. Vi tror på et tæt opgør, hvor der vil blive uddelt et væld af gule kort.

Vi tipper: Vi tror, at Fenerbahce vinder 2-0.

Hold øje med:

Simon Kjær, Fenerbahce og Oguzhan Özyakup, Besiktas.

Hvornår kan jeg se Fenerbahce Besiktas live stream?##

Kampen imellem Fenerbahce og Besiktas spilles lørdag d. 3. december klokken 17:00 på Sukru Saracoglu Stadi, Istanbul.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår