Kampskema
Fenerbahce
vs
Galatasaray

Fenerbahce Galatasaray live stream 20.11.2016: Mere spicy end en chili kebab

**Hvad enten du er til Tyrkisk fodbold eller ej, anbefaler vi, at du ser med, når der er derby i Istanbul i denne weekend. Her tørner ærkerivalerne fra Fenerbahce og Galatasaray sammen i en kamp, som du kan streame live online!

Ved at livestreame Fenerbahce Galatasay behøver du ikke gå glip at et eneste minut af kampen, da man kan streame Fenerbahce Galatasay live online, gratis og i høj kvalitet.**

Det her er hot

Juventus legendariske målmand har igennem sin 20-årige karriere set alt og prøvet det meste, og skal man tro den italienske keeper, er der intet sted, hvor stemningen er så hot, som den er i Istanbul. I forbindelse med Den Gamles Dames møde med Gala i gruppespillet i Champions League i 2013-2014 forklarede han, at Istanbul var det mest spicy sted, han havde spillet i sin karriere.

Helt tilbage i sæsonen 1997-1998 havde han været på besøg hos med det fantastiske Parma-mandskab, som med Pharmalat i ryggen havde domineret inertnational fodbold i slutningen af 90’erne.

Året efter tørnede selvsamme Parma sammen med Fenerbahce i første runde af UEFA-Cuppen, hvor de endte med at slå tyrkerne ud.

Men siden da er Parma smuldret væk fra den internationale himmel, imens Både Fenerbahce og Galatasay flere gange har stykket hovederne godt frem i både Champions League og lillebror Europa League.

Senest spillede begge hold med i knockout fasen i Europa League i sidste sæson, hvor Gala dog røg ud til Lazio sekstendedelsfinalen, mens kvartfinalen og Braga blev endestationen for Fenerbahce.

Masser af mesterskaber

I en fodboldmæssig menneskealder har de to siddet på tronen i tyrkisk fodbold og kun sporadisk tilladt, at andre kom til og vandt et mesterskab.

De to topper da også listen over klubber med flest titler. Gala som med 20 mesterskaber er dem, der har flest. Fenerbahce ligger lige efter og har 19 gange kunne løfte trofæet, til gengæld har de 21 opnået at blive nummer to.

Borgerkrig på banen

Lørdag eftermiddag går Istanbul i stå. Det er langt fra det eneste sted i Europa, hvor fodbold er en religion, men intet andet sted har de tre hold, der i den grad dominerer tingene, som de har det i den tyrkiske hovedstad go foldbold fylder alt iblandt lokalbefolkningen. Lige nu er det Besiktas, der fører an som forsvarende mestre, men det har bare fået de to traditionelle kæmper til at gå ind i et arbejdsraseri for at genvinde tronen.

At vi så har kaptajnen på det danske landshold Simon Kjær, som en central del af forsvaret hos Fenerbahce, gør ikke det hele mindre spændende. Det er kampe som den her, der har ført ham til Tyrkiet. Vildere findes det ikke i Europa.

Der bliver fuld smæk på lægterne og borgerkrig på banen, når der skal afvikles derby i Istanbul. Det er ikke ualmindeligt, at folk render på banen, og det hele går amok, så det er bare at sætte sig til rette i divaneseren og opleve Fenerbahce Galatasay live stream!

Hvordan ender Fenerbahce Galatasaray live stream?

Det bliver mere intenst, end det bliver kønt. Men det bliver helt sikkert underholdning i topklasse og vi tror Simon Kjær og Fenerbahce trækker det længste strå.

Vi tipper:

Vi tror, den ender 3-1.

Hold øje med:

Simon Kjær, Fenerbache og Wesley Sneijder, Tyrkiet.

Hvornår spilles Fenerbahce Galatasaray live stream?

Kampen imellem Fenerbahce Galatasaray spilles søndag d. 20. november klokken 18.00 på Sukru Saracoglu Stadi, Istanbul.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår