Kampskema
Fiorentina
vs
Inter

Se Fiorentina - Inter Online: Live Stream Coppa Italia

Se Fiorentina – Inter direkte med online live streaming hos bet365! Der venter en spændende pokalkamp i Coppa Italia, når Fiorentina og Inter mødes onsdag eftermiddag, og du kan live streame hele kampen online hos bet365.

Christian Eriksen og Inter skal forsøge at spille sig videre i den italienske pokalturnering, men der venter dem en svær opgave på udebane imod Fiorentina.

Den danske landsholdsspiller er ikke blevet en fast spiller på Antonio Contes Inter-hold, men det kan være, han får lov til at starte inde i pokalkampen.

Fiorentina kan ikke være tilfredse med deres sæson indtil videre, men de har leveret nogle flotte resultater i de seneste par uger, og nu kan de måske true Inter.

Inter var inde i en fantastisk periode henover julen, men nu har de kun fået et point ud af de seneste to kampe.

Se Fiorentina – Inter med online live streaming hos bet365!

Inter smed føringen væk i Rom

December 2020 var helt fantastisk for Inter, da de vandt alle fem kampe i Serie A. De fik lukket hullet til AC Milan i toppen af den italienske liga, men til gengæld har de fået en dårlig start på 2021.

De vandt ganske vist årets første kamp med hele 6-2 på hjemmebane over Crotone, men siden har de tabt 2-1 imod Sampdoria, og senest spillede de 2-2 imod Roma.

Inter kom bagud 1-0 efter kun 17 minutter på mål af Lorenzo Pellegrini, hvilket også var stillingen ved pausen.

I løbet af syv gode minutter scorede først Milan Skriniar og dernæst Achraf Hakimi, og dermed var Inter foran 2-1.

Det lignede en Inter-sejr, men Gianluca Mancini udlignede til 2-2 i slutfasen. Dermed er Inter tre point bag AC Milan i Serie A.

Nu gælder det dog Coppa Italia. Da Inter allerede er røget ud af Champions League, så kan det sagtens være, at pokalturneringen bliver prioriteret.

Fiorentina er stærke på hjemmebane

Det samme kan siges om Fiorentinas situation. De ligger på en skuffende 12. plads i Serie A, og får nok svært ved at spille med om de europæiske pladser, hvilket som udgangspunkt bør være klubbens ambition.

De bør omvendt også være for gode til at rykke ned, og derfor kan deres vej til Europa være igennem Coppa Italia.

Hjemme på Stadio Artemio Franchi har Fiorentina – som sædvanligt – været ret stærke. De har nemlig kun tabt to af ni hjemmekampe.

I de kampe har de kun indkasseret otte mål, hvilket sammen med Juventus er færrest af alle hold i ligaen.

Vi forventer at se to hold, der kommer i næsten stærkeste opstilling.

Se Fiorentina – Inter med online live streaming hos bet365!

Hvornår kan man se Fiorentina – Inter online live streaming?

Coppa Italia-kampen Fiorentina – Inter kan live streames onsdag den 13. januar kl. 15.00.

Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
Pris: - Kvalitet: Høj
Se kampen med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

Regler og vilkår