Fremad Amager
vs
Brøndby IF

Fremad Amager - Brøndby Live Stream: Se Pokal Fodbold

Se pokalkampen mellem Fremad Amager og Brøndby direkte med online live streaming! Der venter en meget spændende kamp torsdag aften, når Fremad Amager tager imod Brøndby IF i den danske pokalturnering, og du kan heldigvis live streame hele kampen online!

Brøndby har været ekstremt gode i pokalturneringen i de seneste fem års tid, hvor de har været i hele tre pokalfinaler.

De møder torsdag aften 1. divisionsholdet fra Fremad Amager, og det ligner på forhånd en meget underholdende kamp på kunstgræsset i Sundby Idrætspark.

Brøndby har været imponerende stærke i denne sæson, hvilket både skyldes træner Niels Frederiksens evner, men også de unge spillere, som har grebet chancen.

Her kan man blandt andet kigge på Jesper Lindstrøm og Morten Frendrup, som har været store profiler på den centrale midtbane i denne sæson.

Se Fremad Amager – Brøndby med online live streaming!

Fremad Amager er gået i stå

Fremad Amager fik en flot start på sæsonen, og de lå med i toppen af 1. division igennem længere tid. Siden er holdet gået fuldstændigt i stå, og i 1. division har de ikke vundet en kamp siden oktober.

De har ganske vist vundet en pokalkamp imod Hedensted i mellemtiden, men det kan de ikke bruge til ret meget, når de skal møde Brøndby, som er niveauer over, hvad de plejer at møde.

Fremad Amager ligger i skrivende stund på en femteplads, hvilket i sig selv er ganske pænt. Problemet er bare, at de allerede er 14 point væk fra Viborg og Esbjerg, hvorfor en oprykning virker meget langt væk.

Til gengæld bør nedrykning heller ikke blive et tema, så de kan sagtens tillade sig at satse alt på pokalturneringen.

Det vil give hele klubben et stort boost, hvis de formår at besejre Brøndby.

Brøndby imponerer i øjeblikket

Det bliver dog ikke nemt, for Brøndby er stærke i øjeblikket. På trods af en svag økonomi, som har ført til salg af alle de store profiler, så har de unge drenge grebet de chancer, som træner Niels Frederiksen har givet dem.

De ligger helt i toppen af Superligaen, men bør have tilpas luft i kampprogrammet til at satse på DBU Pokalen.

I søndags besejrede Brøndby SønderjyskE med 2-1 hjemme på Brøndby Stadion. Brøndby-holdet var klart stærkest, hvorfor det også var en helt fortjent sejr.

De teknisk stærke og hurtige Brøndby-spillere bør have nogenlunde let ved at spille på det hurtige kunstgræs i Sundby Idrætspark.

Brøndby spillede senest en betydende kamp på kunstgræs tilbage i juni måned, hvor de vandt 2-0 imod FC Nordsjælland.

Se Fremad Amager – Brøndby IF med online live streaming!

Hvad bliver Fremad Amager – Brøndby?

Brøndby er klare favoritter til at gå videre. Man skal aldrig udelukke nogle overraskelser i pokalturneringen, men det ligner godt nok en Brøndby-sejr.

Vi tror på 2-0 til Brøndby.

Du kan se Fremad Amager vs Brøndby IF hos Viaplay
Sådan ser du fodbold live stream

Vi har listet de bedste sponsorerede udbydere

  • Bet365
  • Viaplay
Pris: - Kvalitet: Høj
Se fodbold med Bet365

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer. Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande - IP restriktioner kan gælde - tjek med udbyderen.

IP restriktioner kan forekomme
Regler og vilkår
Pris: 269 kr/md* Kvalitet: Høj
leptop-www 1. Gå til viaplay
2.Trin - Opret en konto 2. Opret din konto
3. Trin - Se fodbold 3. Se live fodbold